Cove

Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark

Kompanija Telekom Srbija saopštila je da je kupila najvećeg kablovskog operatora na teritoriji zapadne i centralne Srbije Telemark, koji ima više od 25.000 televizijskih i internet korisnika.

PCPress.rs Image

Telemark, kako se navodi, korisnicima pruža usluge u Čačku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Požegi, Lučanima, Guči, Mionici, Ljigu, Banji Vrujci, Mataruškoj banji i Kosjeriću.

“Ovom akvizicijom Telekom Srbija povećava svoju korisničku bazu, a korisnicima sa ovih teritorija pruža mogućnost korišćenja bržeg i kvalitetnijeg interneta, kao i vrhunske televizijske ponude”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Telekom Srbija nastavlja sprovođenje svoje strategije širenja i prilagođavanja novim tržišnim trendovima, sa ciljem da postane regionalni lider u svim telekomunikacionim uslugama i nosilac budućeg digitalnog razvoja.

Izvor: N1

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dodajte mts mobilni u Supernovu i dobijate Super PLAN
Data centri 2022

Tagovi: , , , ,

One thought on “Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark

  • 9. July 2019. at 08:06
    Permalink

    Ovo pisem kao najobicniji potrosac, koji nema TV, ne gleda ni jedan televizijski kanal, ali koristi mobilni telefon, pa je na taj nacin jedan od onih koji obezbedjuju novac za ove kupovine kablovskih operatera. Ne zanima me da li ce MTS kupiti jos jednog, dva ili hiljadu kablovskih operatera, zelim da kao potrosac ukucam *797# i dobijem informaciju o prethodnim racunima, a ne o februarskom racunu. Neko ce reci da pisem na pogresnom mestu i da treba da nadjem drugi nacin da se obratim MTS-u. Pa, uradio bih to, ali mojmts.rs me neprestano odbija pri logovanju i to je po ne znam koji put da taj servis ne radi kako treba. Neko ce reci, pa obrati im se na neki treci nacin, sta se ovde javljas? Upravo u tome i jeste problem i upravo sam to do sada i radio, ali nije moje da neprestano bdim nad Telekomovim servisima i za svaku njihovu brljotinu trosim svoje vreme, vec da koristim uslugu i placam racune, a da neko od tih para ucini da ti servisi rade. Ovako, ja placam racune, neko za taj novac kupi rendom kablovsku televiziju, a servisi – koji treba da opsluzuju nas koji sve to indirektno “finansiramo” – ce se dovesti u red kada dovoljan broj nas korisnika pozove i kaze da ta usluga ne radi. Ili mozda ni tada?

Comments are closed.