Telenor banka na Finovate Europe konferenciji

Telenor banka, u saradnji sa kompanijom Aseko SEE,  predstavila je dosadašnji rad i najavila buduće inovacije na međunarodnoj konferenciji Finovate Europe.

Finovate 2015 (Photo: https://twitter.com/TelenorBanka)
Finovate 2015 (Photo: https://twitter.com/TelenorBanka)

 

Predstavljena inovacija je primer potpuno automatizovane i personalizovane onlajn ponude kredita za kupovinu pametnog uređaja, prilagođene potrebama korisnika u realnom vremenu. Ova inovacija predstavljaće nadogradnju postojeće ponude beskamatnih kredita za kupovinu uređaja  iz Telenor ponude koju je banka uvela početkom decembra 2014. godine, navodi se u zvaničnom saopštenju.

„Veliko je zadovoljstvo što je Telenor banka prepoznata kao jedna od važnih inovacija u oblasti bankarstva i finansijskih servisa Evrope u 2015 godini. Inovacija koja je predstavljena zasnovana je na prednostima tehnologije direktnog bankarstva i mogućnostima koje ono pruža. Ovo je pravi primer da je domaće znanje, i idejom i realizacijom, konkurentno na međunarodnom tržištu“, izjavio je Martin Navratil, predsednik UO u Telenor banci.

Finovate Europe 2015 okupio je 70 kompanija, od kojih je svaka imala tačno 7 minuta da predstavi, najnovije i najnaprednije inovacije na polju finansijskih usluga.

„Svake godine vidimo puno zanimljivih inovacija u domenu finansijskih transakcija, online bankarstva, te prodaje putem mobilnih uređaja. Veoma nam je drago što smo ove godine izabrali Telenor banku i Aseko SEE  koji su na ovoj konferenciji predstavili svoje najbolje i najnovije inovacije”, izjavio je Erik Matson, generalni direktor Finovatea.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,