Telenor: Besplatan Internet na Kalemegdanu

Telenor Internet park na Kalamegdanu IINajveći gradski park dobio je pristup besplatnom Telenor Internetu, zahvaljujući saradnji Telenora i Javnog preduzeća “Beogradska tvrđava”. Ovo je šesti Internet park koji je otvoren u Beogradu, nakon Vukovog spomenika, Proleća, Skejt parka, Studentskog grada i Studentskog parka.

“Znajući da je potreba za Internetom u pokretu sve veća, odlučili smo se da u saradnji sa Telenorom u parku Kalemegdan, jednoj od najposećenijih lokacija u gradu, realizujemo još jedan sadržaj namenjen svim generacijama. Park Kalemegdan i beogradska tvrđava, kao centralne turističke lokacije našeg grada, mesto okupljanja i građana Beograda i stranih turista, pogodan je prostor za realizaciju ovakvog projekta. Nadamo se da će lepo vreme tokom jeseni omogućiti što duže korišćenje Interneta u parku. Saradnja sa Telenorom biće nastavljena već sa prvim lepim danima 2010. godine”, rekla je mr Ivana Lučić-Todosić, direktorka “Beogradske tvrđave”.

Prvi Internet park u istoriji Srbije bio je Studentski park, u kome je prošle godine tokom tri meseca Telenor obezbedio besplatno korišćenje brzog Interneta na otvorenom. Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za parkove, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Pročitajte i:  Starlink: Bogatiji za 10 hiljada korisnika

Grad Beograd će, uz podršku Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, JKP “Zelenilo Beograd” i Uprave za energetiku, obezbediti da parkovi budu dobro osvetljeni, a javne površine uređene. Pored šest parkova u Beogradu, besplatan Internet može da se koristi u Dunavskom parku u Novom Sadu, Velikom parku u Kragujevcu, parku Konak Vladike Nikolaja u Kraljevu, parku Svetog Save u Nišu, Parku sa plavom fontanom u Subotici i parku kod Trga Desanke Maksimović u Valjevu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,