Telenor daje besplatan internet za WhatsApp

Svim novi Telenorovi pripejd korisnicima  dobijaju besplatno korišćenje WhatsApp servisa na tri meseca. Potrebno je samo da aktiviraju svoju SIM karticu, a ponuda važi do septembra, kažu iz Telenora.

Photo: Telenor Srbija
Photo: Telenor Srbija

Dodatna pogodnost je i popust od 50 odsto na pripejd tarifne dodatke koji traje u prvih mesec dana od aktivacije SIM kartice – Dodaj sve, Dodaj za sve mreže, Dodaj priču, Dodaj priču i poruke i Telenor Klik.

Tarifni dodatak Dodaj priču namenjen je onima koji najviše vremena provode u razgovoru mobilnim telefonom, Dodaj priču i poruke omogućava i poruke i minute, dok Dodaj sve sadrži i minute i SMS poruke, kao i megabajte, a sve to u okviru mreže. Za one koji žele da neometano pričaju sa svim nacionalnim mrežama tu je i tarfini dodatak Dodaj za sve mreže. Svi dodaci traju sedam dana od dana aktivacije.

Korisnici koji najviše vremena provode na internetu na raspolaganju imaju Dnevni Klik od 100 megabajta internet saobraćaja, Nedeljni Klik sa 150 megabajta i Mesečni Klik sa 200 megabajta u mreži.
Ovi dodaci aktiviraju se putem kratkog koda Moj meni *111# ili Moj Telenor aplikacije.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Whatsapp će prestati da radi na nekim Android i iPhone telefonima od novembra
SBB

Tagovi: , , , ,