Telenor dodelio 50 Samsung i7500 galaxy telefona za besplatno testiranje

Petar Nogo iz Telenora urucio je telefone dobitnicima 29. oktobar 2009 – Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android besplatno će testirati 50 prijavljenih koji su dali najpribližniji odgovor na pitanje postavljeno na Telenorovom test portalu http://test.telenor.rs.

Dodela telefona ogranizovana je u Telenorovom Intro centru na Novom Beogradu, gde su dobitnici bili u prilici da čuju sve o prednostima ove inovativne platforme, samog telefona i iskustvima jednog korisnika.

Samsung Galaxy će biti ustupljen dobitnicima na šest meseci, a najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu. Za potrebe testiranja obezbeđene su i Telenor SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima i porukama u okviru Telenor mreže.

Goran Anicic preneo je svim dobitnicima svoje iskustvo u koriscenju telefona Samsung Galaxy Samsung I7500 Galaxy ima podršku za sve Google™ veb servise, kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i blutut, USB 2,0 i GPS prijemnik.

Više informacija pronađite na sajtu www.telenor.rs 

Pročitajte i:  Samsung demonstrirao sveobuhvatno iskustvo ekosistema povezanih uređaja

PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,