Telenor internet na beogradskom aerodromu

Svi Telenorovi korisnici moći će besplatno da surfuju internetom na aerodromu Nikola Tesla, dok će korisnici ostalih operatora moći besplatno da koriste Telenor WiFi prvih 15 minuta.

Photo: www.beg.aero
Photo: www.beg.aero

Ovo je saopšteno danas iz kompanije Telenor, uz informaciju da će Telenor WiFi moći da koriste u prostoru pre pasoške kontrole, u kafićima, radnjama i hodnicima ka izlazima A i C nakon pasoške kontrole.

Posetioci aerodroma Nikola Tesla koji se  povežu na „Telenor WiFi“ mrežu biće preusmereni na Telenor WiFi portal gde mogu da se prijave za besplatan pristup interneta. Nakon prijave, putem SMS poruke dobiće kod za jednokratnu besplatnu upotrebu interneta koji je neophodno uneti u označeno polje na početnoj stranici.

Korisnici ostalih mreža će nakon 15 minuta korišćenja Telenor WiFi interneta biti preusmereni na internet stranicu koja će im pružiti sve informacije o dodatnim mogućnostima uplate WiFi internet vremena ukoliko žele da nastave surfovanje internetom.

Nakon toga moći će da uplate dodatni saobraćaj svojom platnom karticom ili kupe vaučere u trajanju od 60 minuta i jednog dana u kiosku, ili na platnim terminalima.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Linkovi ka autoritativnim sajtovima loši za SEO?
SBB

Tagovi: , ,