Top50 Glas publike

„Telenor Jedna mreža“ – kompletno telekomunikaciono rešenje za poslovne korisnike

Od sutra kreće mogućnost prenosa broja u fiksnoj telefoniji u Srbiji, a iz kompanije Telenor kažu da će njihovi poslovni korisnici sada imati priliku da koriste objedinjene usluge fiksne i mobilne telefonije.

telenorlogo1.jpgOni će, osim mobilne telefonije i mobilnog interneta, moći da koriste fiksnu telefoniju, fiksni internet i usluge prenosa podataka između udaljenih lokacija svoje kompanije uz zadržavanje postojećih fiksnih brojeva.

Svi brojevi jedne kompanije u Telenor mreži, i fiksni i mobilni, biće integrisani u zajedničku zatvorenu grupu, što će im omogućiti besplatne međusobne pozive, rečeno je iz Telenora.

 „Poslovni korisnici Telenora koji već koriste naše mobilne usluge već dugo žele da svoj fiksni broj prenesu u Telenor mrežu. Prenosivost brojeva u fiksnoj telefoniji omogućiće da svim postojećim i novim korisnicima, ponudimo kompletno telekomunikaciono rešenje „Telenor Jedna mreža”, kaže Goran Vasić, izvršni direktor korporativnog razvoja u Telenoru.

Stručni tim Telenora kreiraće i predložiti posebno tehničko rešenje koje će predstavljati optimalnu kombinaciju fiksnih i mobilnih servisa, a u skladu sa potrebama poslovanja svake kompanije, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,