Top50 Glas publike

Telenor korisnici dobili 4G

Telenor je pustio 4G signal, a njegovi postpejd korisnici već danas mogu da osete sve prednosti 4G mreže u okviru svojih tarifnih paketa.

Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora u Srbiji pusta 4G signal

4G mreža u ovom trenutku pokriva delove Beograda, centar Subotice, Kopaonik i Zlatibor. U predstojećem periodu, Telenor će pokriti područje Niša i Novog Sada i nastaviti sa pokrivanjem Beograda. Uvođenje 4G će se odvijati postepeno, prvo u gradskim, a kasnije, i u ruralnim oblastima.

 „Telenor svojim korisnicima u svakom trenutku obezbeđuje mrežu svetskog kvaliteta, a lansiranje 4G je logičan korak u tom procesu. Prve testove 4G u Srbiji obavili smo još 2011, a danas, kada je to u Srbiji i zakonski omogućeno, pustili smo 4G signal i korisnicima omogućili još pouzdaniju internet konekciju, brže preuzimanje i pretraživanje interneta. Nastavljamo da pružamo najbolje korisničko iskustvo, a širenje 4G mreža je važan deo toga“, kaže Uve Fredhejm, generalni direktor Telenora Srbija.

Korisnici Telenora koji imaju uređaje koji podržavaju 4G potrebno je da zamene SIM za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora, koje su već dostupne. Zamena SIM kartica je besplatna i nužan korak kako bi korisnici koristili 4G, osim što je potrebno da budu u oblasti pokrivanja 4G signalom.

Sve detalje o Telenorovoj 4G mreži možete pronaći na telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mreza/4G/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,