BIZIT 2022

Telenor: Letnja roming ponuda

PCPress.rs ImageNa početku letnje sezone godišnjih odmora, Telenor svim priprejd i postpejd korisnicima nudi specijalne cene rominga. Nova letnja roming ponuda obuhvata više paketa, koji će korisnicima omogućiti značajno bolje cene minuta razgovora, SMS poruka i GPRS-a.

Letnja ponuda obuhvata tri nivoa usluga rominga, koja su na raspolaganju svim Telenor korisnicima u I i II zoni, odnosno celoj Evropi, sem Rusije. Korisnici mogu da biraju između nekoliko nivoa (minuti razgovora i SMS poruke, samo SMS poruke ili sve usluge zajedno sa GPRS-om).

Pripejd i postpejd korisnici roming po specijalnim cenama mogu da aktiviraju putem koda *111#. Poslovni korisnici treba da prate standardnu proceduru, slanjem zvaničnog zahteva Telenoru ili putem Telenorovog poslovnog portala. Kupovinom ovih roming paketa korisnici mogu da uštede i do 65 odsto, tj. platiće i do 3 puta manje u odnosu na redovne cene. Paketi će moći da se kupe i koriste od 1. jula do 30 septembra, a korisnici mogu da aktiviraju više istih ili različitih paketa istovremeno.

Ponuda 1 obuhvata 20 minuta i 20 SMS poruka, Ponuda 2 sadrži “samo” 70 SMS poruka, a svaki od ova dva paketa staje 999 dinara. Ponuda 3 obuhvata 50 minuta razgovora, 50 SMS poruka i 2 MB za prenos podataka (3.499 dinara), dok Ponuda 4 obuhvata 100 minuta, 100 poruka i 5 MB (6.999 dinara). Sve cene su bez poreza.

Pročitajte i:  Vlada Crne Gore pogođena sajber napadom

Ponuda za Crnu Goru

Od sada svi pozivi ka mreži Telenor Srbija i Telenor Crna Gora će biti jeftiniji od poziva ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori.

Za odlazne pozive naplaćuje se naknada za uspostavu veze od 5,9 dinara, minut poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora košta 8 dinara, a minut poziva ka svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori košta 12 dinara. Za dolazne pozive naplaćuje se samo uspostava veze od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja poziva.

Cena SMS poruke ka svim mrežama je osam dinara. Cena pristupa Internetu biće 0,10 dinara po kilobajtu. Cene su bez PDV-a i dodatnog poreza na mobilnu telefoniju.

Roming za Južnu Afriku

Svim Telenorovim korisnicima koji putuju na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Južnu Afriku, omogućeno je da razgovaraju u MTN mreži po cenama i do četiri puta nižim od redovnih.

Pripejd i postpejd korisnici trebalo bi ručno da odaberu MTN mrežu i bez ikakvih uslova i ograničenja steknu pravo na povoljnije cene razgovora u romingu tokom boravka u Južnoj Africi.

Pročitajte i:  Vlada Crne Gore pogođena sajber napadom

Promocija traje od 1. juna do 31. jula, a ostvarena je zahvaljujući saradnji Telenora sa južnoafričkim operatorom MTN, liderom u telekomunikacijama u Africi i na Bliskom istoku.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,