ePlaneta

Telenor mreža potvrdila kvalitet usluge

Prema drugom po redu nezavisnom merenju koje je sprovela međunarodna tehnološka kompanija P3, Telenor mreža je potvrdila kvalitet usluge u Srbiji. Ovo priznanje Telenor je dobio u čak pet od šest kategorija, koje se odnose na pokrivenost, brzinu preuzimanja i slanja podataka i u trenutku kada je kompanija sklopila partnerstvo sa Atletskim Savezom Srbije.

PCPress.rs Image
Hakan Ekmen, generalni direktor P3 communicatons i Saša Leković, Izvršni direktor Tehnike Telenora

Poznata srpska atletičarka Ivana Španović glavna je zvezda nove kampanje koja promoviše Telenor mrežu i pozitivne strane bavljenja sportom. P3 je međunarodna tehnološka kompanija koja meri kvalitet mobilnih mreža u više od 120 zemalja širom sveta. Na osnovu njihovih rezultata, operatori širom sveta rade na unapređivanju performansi svojih mreža. Na teritoriji Srbije, u prethodnih šest meseci, kompanija P3 uzela je 20.7 miliona uzoraka od 9700 korisnika mobilne telefonije.

„Zahvaljujući tome što smo mreža broj 1 u Srbiji i pokrivamo 4G-om gotovo 100 odsto i više od 300 gradova sa 4G + tehnologijom, spremno dočekujemo dalji rast upotrebe mobilnog interneta. To će stvoriti nove mogućnosti za korisnike i obezbediti brži rast privrede. Činjenica da je potvrda P3 došla ponovo u naše ruke  govori o tome da smo na pravom putu,” izjavio je Mike Michel, generalni direktor Telenora Srbije.

PCPress.rs Image

„Drugi put Telenor Srbija je najbolje ocenjena mreža u Srbiji sa ukupno 888 bodova i pokazali su se kao neko ko pruža korisnicima odlično iskustvo u svim testiranim kategorijama“, izjavio je Hakan Ekmen, generalni direktor P3 communicatons.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,