Telenor-ova novogodišnja prodavnica

Na prostoru površine 250 kvadratnih metara ispred šoping centra Ušće, u naredna dva meseca najveći proizvođači izložiće sto modela najnovijih mobilnih uređaja

PCPress.rs ImageDevet proizvođača mobilnih uređaja izložilo je svoje proizvode u najvećoj Telenor-ovoj prodavnici na Balkanu ispred Ušće šoping centra. Na više od 250 kvadratnih metara izloženo je više od sto telefona, tableta i laptopova proizvođača Huawei, HTC, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, Sonim i Alcatel. Osim najnovijih modela telefona, u ponudi su po veoma povoljnim uslovima i ograničenim količinama, uređaji koji su se nekada nalazili u ponudi Telenor-a, a i dalje su traženi.

Većina telefona može da se kupi po ceni od jednog dinara uz odgovarajući tarifni paket, a ponuda određenih modela telefona biće ograničena, odnosno važiće dok traju zalihe. Svi uređaji će biti izloženi na mestima obeleženim po proizvođačima, koji će u narednom periodu u novogodišnjoj prodavnici organizovati više različitih promo aktivnosti.

Svi zainteresovani, osim telefona, ovde će moći da isprobaju tablete i laptopove, kao i dodatnu opremu.

„Drago mi je što je Telenor otvorio novogodišnju prodavnicu ispred Ušće šoping centra sa, do sada, najvećom ponudom mobilnih uređaja na Balkanu, a verovatno i u Evropi, koja predstavlja najbogatiji asortiman u formatu prodavnice na otvorenom prostoru. U ovoj prodavnici prepuštamo kupcima da izaberu mobilni telefon koji žele, a mi ćemo ponuditi odlične cene telefona uz svoje Prenesi i Surfuj pakete“, rekao je Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje Telenora.

Svi novi korisnici i kupci, na poklon će dobiti vaučer za besplatnu kafu ili toplu čokoladu u Telenor kafiću koji će biti ispred Ušće šoping centra, u sklopu Telenor klizališta.

Prodavnica će biti otvorena do 1. februara 2012.

Izvor: Telenor

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: