Top50 Glas publike

Telenor: Popust na mesečnu pretplatu uz PlatiMo servis

Telenor-Platimo Svi Telenorovi postpejd korisnici koji u periodu do 29. februara 2012. aktiviraju uslugu E-račun i plaćaju svoj Telenor račun uslugom PlatiMo, ostvaruju popust od 20 odsto na mesečnu pretplatu u narednih 6 meseci. Korisnik automatski aktivira popust na pretplatu za naredni mesec, u toku 6 meseci meseci, svaki put kada telefonski račun plati mobilnim telefonom putem Platimo usluge. Prvo plaćanje mesečnog računa PlatiMo uslugom korisnik mora izvršiti do 20. marta 2012. godine.

Na primer, korisnik ima aktivirane usluge e-račun i PlatiMo. Korisniku u januaru putem PlatiMo servisa na telefon za plaćanje stiže decembarski Telenor račun (za prethodni obračunski period). Plaćanjem računa za decembar PlatiMo uslugom, korisnik automatski aktivira popust od 20% na mesečnu pretplatu za februar (za naredni obračunski period) i februarski račun sa pretplatom umanjenom za 20 odsto korisnik dobija u martu.

E-račun omogućava korisnicima da mesečni račun, umesto u papirnoj formi, dobiju u elektronskoj, na mejl adresu. Na portalu Moj Telenor potrebno je da korisnik navede mejl adresu na koju će mu stizati račun. Tada će mu biti poslat link na kome se potvrđuje aktivacija. Svi koji se priključe, dobiće i priliku da besplatno šalju poruke sa portala na telefone u okviru Telenor mreže. Na ovaj način se štedi papir i štiti životna sredina.

PlatiMo uslugu moguće je koristiti nezavisno od tipa mobilnog telefona. Potrebno je samo da korisnik u Telenorovoj prodavnici zameni staru SIM karticu novom, sa digitalnim sertifikatom, i poveže sertifikat sa svojim tekućim računom u nekoj od partnerskih banaka: Komercijalna, Raiffeisen, Erste i Credit Agricole.

Telenor je obezbedio platformu koja omogućava sigurnu i brzu transakciju novca uz visok stepen zaštite podataka. PlatiMo servis je moderna zamena za papirni novac i platne kartice. Koristeći ovaj servis, korisnik može da obavi plaćanja mesečnih računa za Telenor, kupuje na Internetu ili prebacuje novac drugim PlatiMo korisnicima.

PlatiMo usluga nije dostupna korisnicima paketa „Prenesi i dopuni“

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,