Telenor predstavio bogatu ponudu satova i pametnih narukvica

Najveća ponuda pametnih satova i narukvica u Srbiji stiže u Telenor prodavnice, čineći ih savršenim novogodišnjim poklonima. Deo Telenorove stalne ponude kao i deo praznične promocije koja očekuje korisnike tokom decembra i januara tako postaje 27 modela čak  osam brendova.

PCPress.rs Image

Telenor je ove godine postao generalni sponzor Atletskog Saveza Srbije, pa se prirodno nadovezala ideja da promoter novogodišnje ponude bude naš poznati atletičar Strahinja Jovančević. Na događaju u TC Ušće, Strahinja je pokazao kako sat AMAZFIT GTS prati njegove aktivnosti i istakao da su pametni satovi i narukvice odličan dodatak svakome ko vodi zdrav i aktivan način života.  

„Verujemo da će ovo biti veoma privlačna ponuda koja će ljudima olakšati prazničnu kupovinu, jer smo uz veliki izbor telefona sada uveli širok izbor pametnih narukvica i satova. Oni ne predstavljaju novinu na tržištu, ali prednost Telenora je u tome što korisnicima sada nudi sve na jednom mestu uz povoljne cene i mogućnost kupovine na rate,“ kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžer segmenta za fizička lica.

Pročitajte i:  Google Pixel pametni sat stiže zajedno sa Pixel 6 Pro?

PCPress.rs Image

S obzirom na dolazeće praznike, Telenor ispunjava svoje obećanje da je najbolje mesto za kupovinu telefona i daje dodatne popuste na sve uređaje i više internet saobraćaja.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,