Telenor proslavio sedam “srpskih” godina

Uve Fredhajm generalni direktor Telenora drzi govorKompanija Telenor obeležila je sedmu godinu poslovanja u Srbiji, a proslavi su prisustvovali predstavnici državnih institucija, privrednog sektora, kao i veliki broj poznatih ličnosti.

Na tržištu Srbije, Telenor posluje od 2006. godine. Najveći je pojedinačni strani investitor sa početnom investicijom od 1,53 milijardi evra. Nakon sedam godina uspešnog rada, kompanija Telenor u Srbiji ima 1.150 zaposlenih, 120 prodavnica u 85 gradova i 3.25 miliona korisnika.

U  septembru 2013. obeležava se dve godine od završetka obnove i predstavljanja Pametne mreže. Telenor Pametna mreža jedna je od najsavremenijih u Evropi, i korisnicima omogućava internet od 42 megabita u sekundi. Telenor je i prvi operator koji je na tržište Srbije uveo Deezer, najpopularniji internacionalni muzički servis, koji raspolaže bazom od 25 miliona pesama i 30 hiljada radio stanica, i koga je moguće koristiti na pametnom telefonu, tabletu i kompjuteru.

Poslovanje Telenora  u Srbiji karakteriše neprekidno ulaganje u razvoj usluga, kao i kontinuirana briga o korisnicima. Kompanija ulaže i u lokalnu zajednicu pružajući podršku ugroženim društvenim grupama, sportu, kulturi i obrazovanju, a u saradnji sa Unicefom zabeleženi su značajni rezultate u projektima kao što su „Škola bez nasilja” i „Zaustavimo digitalno nasilje”. Uvođenjem besplatnog interneta u javne parkove širom Srbije, Telenor doprinosi razvoju informatičke pismenosti građana naše zemlje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,