Top50 Glas publike

Telenor Srbija ostvario 11 milijardi dinara prihoda

Kompanija Telenor Srbija u četvrtom kvartalu 2014. godine ostvarila je prihod od 11,0 milijardi dinara, što predstavlja rast od 3 odsto u poređenju sa četvrtim kvartalom 2013. godine. Broj korisnika iznosi 3,2 miliona, što je za 1 odsto više u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Telenor_horizontalni

„Prva objedinjena ponuda Telenor banke i Telenora donela je našim korisnicima dodatnu vrednost, i taj pravac ćemo nastaviti da negujemo i u naredom periodu. Osim toga, Telenor je prvi koji je objavio da će imati iPhone u svojoj ponudi tokom poslednjeg kvartala 2014. Ostajemo posvećeni tome da obezbedimo najnovije, inovativne proizvode i usluge našim korisnicima, koji su u isto vreme lake za korišćenje“, rekao je Erlan Neten, izvršni direktor finansija Telenora Srbija.

U četvrtom kvartalu 2014. godine Telenor grupa ostvarila je prihode od 29,1 milijardi norveških kruna, što predstavlja organski rast prihoda od 5,3 odsto. Operativni i neoperativni profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova amortizacije (EBITDA) iznosi 9,1 milijardi norveških kruna, dok je EBITDA marža 31,2 odsto, a operativni novčani tok je 3,46 milijardi norveških kruna.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,