ASUS ROG Flow

Televizija "Fox" od septembra menja naziv

Fox-TV-2010-07 Televizija "Fox" u Srbiji od septembra će promeniti naziv, a za sada postoji nekoliko predloga od kojih je jedan PST, kaže za "Danas" Aleksandar Radoš, direktor za marketing i komunikacije u ovoj televiziji.

On ističe da je naziv Prva srpska televizija, koji se provlači kroz medije, interesantan, jer je "`Fox` prva televizija koja se pojavila otkako je Srbija postala samostalna država", ali da ipak nisu razmišljali o tome. Prema njegovim rečima, još nije odlučeno šta će značiti skraćenica PST i da li će to biti novi naziv ove televizije. On dodaje da se u "Foxu" trenutno "radi na tome", kao i da ostale predloge zasad neće iznositi u javnost.

– Kao što je poznato, televizija "Fox" je promenila vlasničku strukturu, pa je u skladu s tim došlo i do promena u organizacionoj strukturi i menadžmentu i u samom nazivu televizije. Interesantni su predlozi koje smo mogli da pročitamo po medijima, ali ni o jednom od tih nismo razmišljali. U svakom slučaju, zahvalni smo medijima na predlozima – objašnjava Radoš.

U Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA) potvrdili su za "Danas" da je Savet RRA odobrio zahtev televizije Foks za promenu naziva i da je jedan od predloga PST.

Ekapija

Facebook komentari:
ERP specijalno izdanje

Tagovi: ,