BIZIT 2022

Tender za izradu online platforme United Group-a

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže kao deo United Group, najvećeg provajdera u regionu koji pruža usluge CATV, interneta, fiksne i mobilne telefonije, raspisuje tender za izradu kompletne online platforme za sve članice United Group-e, što uključuje izradu kompletnog funkcionalnog koncepta, vizuelnog dizajna, sistema za upravljenje sadržajima, tehnološki razvoj klijentskog dela, instalaciju i održavanje kompletnog sistema.

united_group

Ponuđač se obavezuje da će biti odgovaran za kompletno „ključ u ruke“ rešenje, što uključuje softver, kao i sve neophodne radove. Izvođač se obavezuje i da će nabaviti pripadajuće licence i potvrde, ukoliko to bude bilo potrebno.

Na tenderu mogu da učestvuju firme koje su registrovane za ovu vrstu delatnosti i koje dostave dokaze da su takav ili sličan posao već obavljale, kao i referentu listu poslova koje su obavljale.

SBB zadržava pravo da pozove samo ponuđače po sopstvenom odabiru.

Zahtev za prijavu na tender se dostavlja isključivo putem e-maila nabavka@sbb.co.rs najkasnije do 20.02.2015.

SBB ima pravo da odbije sve ponude dospele nakon naznačenog roka.

Pročitajte i:  Invervju: SBB – mreža koja prati vreme

Kompanijama koje budu zadovoljile sve tražene uslove biće dostavljena tenderska dokumentacija putem e-maila.

Ponuđači putem e-maila, najkasnije do 25.02.2015. do 16 časova dostavljaju inicijalne ponude i opise predloženog rešenja, nakon čega će odabrani biti pozvani da predstave svoje rešenje, kao i da dobiju dodatna pojašnjenja i odgovore na eventualna pitanja.

Nakon prezentacije, rok za dostavljanje finalnih ponuda je 04.03.2015. do 12 časova, na e-mail nabavka@sbb.co.rs

Izvođač ne može da potražuje nadoknadu troškova nastalih za vreme pripreme svoje ponude, kao ni za vreme trajanja utrošeno na pregovore pri izboru izvođača.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,