ASUS ROG Flow

Tesla Sentry Mode: Pazi, snima se!

Pojedini građani još uvek nisu čuli za Tesla Sentry Mode, pa sve više vandala završava na internetu, budući da opcija za snimanje napadača sve beleži i čuva, što je odličan materijal za viralne sadržaje.

Kompanija Tesla osposobila je još više kamera i aktivirala “stand-by” parking mod, a opcija je postala Sentry Mode, i uključuje alarm i sistem za obaveštavanje koji se aktiviraju u slučaju da kradljivci priđu automobilu. Opcija je prvobitno kreirana da automobile zaštiti od krađe, budući da je u poslednje vreme ukradeno više Tesla modela, ali se pokazala kao korisna i u drugim situacijama, pa je zabeleženo i nekoliko vandalskih napada. Tako je jedan Tesla Model 3 vlasnik iz mesta Broomfield u Coloradu podelio snimak napada na svoj automobil, a video je pogledan preko 100 hiljada puta, te ubrzo postao viralan. Na snimku se vidi žena koja je oštetila automobil, i to, kako se čini, bez ikakvog razloga i potpuno namerno.

Milioni Tesla kamera beleže bizarne momente širom sveta, a Sentry Mode je već nekoliko puta pomogao u pronalaženju vandala čije su akcije direktno uticale na stanje automobila, te budžet vlasnika.

Pročitajte i:  Tesla snižava cene osnovnih varijanti Model 3 i Model Y automobila

Izvor: Electrek

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,