Tesla Tablet L7 Quad: Moćni naslednik modela Tablet L7 od danas u prodaji

Kompanija Comtrade danas je predstavila najnoviji model Tesla tableta – L7 Quad. Njegov prethodnik bio je najprodavaniji tablet iz porodice Tesla, a L7 Quad je poboljšan u nekoliko segmenata.

Novitet iz kompanija Comtrade: Tesla Tablet L7 Quad
Novitet iz kompanija Comtrade: Tesla Tablet L7 Quad

Snažan Intel hardver

Odličan hardver čiju osnovu čini najmoderniji četvorojezgarni Intel® Atom procesor omogućava brz i kvalitetan rad, bez obzira na tip operativnog sistema. Ovaj tablet zaista pruža mnogo više nego što se bi se to po njegovoj ceni moglo očekivati.

Odlična izrada

Tesla Tablet L7 Quad - Silver

Tesla Tablet L7 Quad ima tanje kućište u odnosu na model L7, zbog čega je još prijatniji za rukovanje, a zahvaljujući aluminijumskim delovima, i ovaj model je čvrst i kompaktan poput svog prethodnika.

Zbog optimizacije u procesu proizvodnje, težina je smanjena na perolakih 266 grama uprkos većoj bateriji,.

Velike mogućnosti za proširenje

Tesla Tablet L7 Quad vam omogućava da povećate količinu prostora za snimanje podataka, uz mikro SD karticu kapaciteta do 32 GB. Uz tablet se kao dodatna oprema isporučuje USB OTG adapter, za čitanje USB fleš diskova sa omiljenim multimedijalnim fajlovima. Putem ovog adaptera, na Tesla Tablet L7 Quad može da se priključi i druga periferna oprema, poput tastature, miša i podržanih USB 3G modema.

Pročitajte i:  Intervju: Honor se vraća na velika vrata

Duga autonomija

Izdržljiva baterija većeg kapaciteta i štedljiva hardverska platforma garantuju dugu autonomiju. Tesla L7 Quad sposoban je za 4 sata neprestanog rada pri jednom punjenju baterije, nezavisno od toga da li pretražujete internet, gledate video visoke rezolucije ili čitate knjigu.

IPS ekran

Tesla Tablet L7 Quad

Kvalitetan IPS ekran u kombinaciji sa snažnom konfiguracijom daje odlične rezultate. Moćan hardver sa četvorojezgarnim procesorom u kombinaciji sa ekranom od 7 inča, rezolucije 1024×600 piksela, omogućava izuzetno brz i kvalitetan rad, bez obzira na tip operativnog sistema. Kao i do sada, uređaj je dostupan u beloj i crnoj boji.

Android OS 4.4. KitKat

Novi Tesla Tablet L7 Quad ističe se vrhunskim kvalitetom i proverenom verzijom Android operativnog sistema optimizovanog  za nisku potrošnju RAM-a. Kao  i obično, Tesla Tablet donosi mnogo više nego što mu to cena sugeriše.

Tesla Tablet L7 Quad će se u prodaji pojaviti danas, 29. juna 2015. DETALJNE SPECIFIKACIJE i slike tableta nalaze se u prilogu, a više informacija potražite putem adrese: www.tesla.info.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,

2 thoughts on “Tesla Tablet L7 Quad: Moćni naslednik modela Tablet L7 od danas u prodaji

  • 30. August 2015. at 21:18
    Permalink

    Ako ste mislili na Tesla L7 Quad, cena na današnji dan je 9.490 RSD.

  • 30. August 2015. at 17:05
    Permalink

    Kolika je cena tableta TESLA L2 Quad

Comments are closed.