Top50 Glas publike

The Last Of Us: Fanovi nagađaju ko su novi glumci

Izašle su tek dve epizode serije The Last Of Us, a obožavaoci već nagađaju ko bi mogao da igra junake i junakinje koji se još nisu pojavili.

PCPress.rs Image

Serija napravljena po istoimenoj video igri već ima veliki broj fanova, što znači brda teorija o svemu i svačemu. Jedna od novijih je u vezi s junakinjom koji se u igri zove Abby, te glumicom koja je savršena za ulogu. Razvila se u jednom tvitu koji pokazuje da je kreator serije Neil Druckmann na platformi Instagram zapratio glumicu Shannon Berry, što bi moglo da znači svašta – na primer da se Druckmann zanima za glumce i glumice koji igraju u serijama koje su slične onome što on radi. Građani interneta ipak uvek znaju najbolje, pa već tvrde da je Berry savršena kao Abby, jer strašno liči na nju.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja 15 igara do kraja godine

Otkad je izašla prva epizoda, publika tvrdi da je nova HBO serija prva koja je ukinula prokletstvo loših adaptacija video igara. To nije skroz tačno, iako prve dve epizode jesu odlične, budući da je i ranije bilo solidnih i sjajnih adaptacija – pohvale je dobio i film Mortal Kombat iz 1995, te serije Castlevania, League of Legends i Cyberpunk 2077. Ali uvek kao da je prvi put.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *