Top50 Glas publike

The next step in the evolution of document and process management, Oleg Nazarko, Arigamix | BIZIT2022

Oleg Nazarko, CEO kompanije Arigamix, je predstavio istoimeno rešenje. Ono predstavlja karakteristikama i mogućnostima bogatu BPM, ECM i DMS platformu namenjenu širokom krugu poslovnih korisnika. Ovo rešenje je posebno interesantno za manje kompanije, koje nemaju razvijene kompleksne sisteme poslovnih procesa, niti bi imalo preterano smisla uvoditi ih.

PCPress.rs Image

„Drago mi je što sam ponovo u Beogradu, gradu poznatom po svom živom duhu. Organizacija, odobravanje i potpisivanje ugovora i računa su naizgled jednostavna operacija, ali kada toga ima puno, i kada sve treba posebno isproveravati i odobravati, mogu da postanu glavobolja koja brzo narasta. Veoma je bitno korisniku maksimalno pojednostaviti ove mukotrpne radnje uvođenjem brojnih korisnih mogućnosti. Tako imamo vrlo upotrebljivu pretragu kompletnog teksta, QR generisanje i prepoznavanje, AJPES integraciju, možemo da ponudimo IBAN pretragu i validaciju za vaše ugovore. Možete da organizujete isplatu dolazećih računa ili da izdajete račune svojim klijentima, automatizujući ove radne procese. Na raspolaganju je i sistem tiketiranja, koji otvara brojne opcije za poslovanje s krajnjim kupcima.“

Celokupno izlaganje Olega Nazarka možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Pročitajte i:  BIZIT 2022: Rešavanjem zagonetki do vrednih poklona

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *