N Central domination

The Sims 4: Izazov od 100 virtuelnih beba

Takozvani “100 Baby Challenge” je trend koji je započeo igrač Amiisays u okviru verzije The Sims 2. Zadatak je u početku bio jednostavan – jedan sims bi trebalo da izrodi 100 beba sa različitim očevima, ali bez varanja (u igri, ne u sims braku). Igrači su pojurili da podignu Sims natalitet, a najpre zbog toga što narod mora da se zabavlja, posebno u smutna vremena.

PCPress.rs Image

Budući da se životni vek Sims junaka u The Sims 4 produžio, zadatak je postao lakši. Sto beba je i dalje cilj, a igrači postaju sve kreativniji na putu do zacrtane cifre. Tako su igre postale fabrike beba, što zahteva da se o junacima dobro brine, a kako bi imali volje za razmnožavanje. Sa dodacima kao što je „Vampire pack“ igrači mogu da reše problem nezainteresovanih partnera i ljubomornih muževa, budući da su vampiri dobri manipulatori i još bolji zavodnici, te žive beskonačno, tako da smrt prestaje da bude problem u ispunjavanju zadatka. Naravno, ako vampir ne ostane predugo na suncu.

Pročitajte i:  The Sims 4: Besplatno od oktobra

Sve je više igrača koji tvrde da je The Sims 4 pomalo dosadan, budući da su svi problemi rešeni, a u rasponu od ekoloških do obrazovnih. Upravo zbog toga postoje ovakvi izazovi, izmišljotine koje izgledaju bizarno, ali su zabavne.

Izvor: Polygon

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,