TikTok bi vam uskoro mogao omogućiti da vidite istoriju gledanja

U aplikacijama kao što je YouTube, postoji funkcija istorije gde u suštini možete da vidite koje ste video snimke nedavno gledali.

PCPress.rs Image

Nova funkcija je u fazi testiranja

Sada se čini da TikTok testira sličnu funkciju za aplikaciju u kojoj će korisnici uskoro moći da vide sve video snimke koje su do sada gledali. Imajte na umu da ovo nije baš novo samo po sebi. TikTok ima indikatore koji vas obaveštavaju da ste već videli određeni video. Korisnici takođe mogu da pokušaju da filtriraju video snimke koje su gledali na stranici Discover, ali to nije baš intuitivno, posebno za nove korisnike koji nisu upoznati sa aplikacijom.

Kreiranjem namenskog odeljka koji navodi video snimke koje ste videli, moglo bi vam olakšati da pronađete ono što tražite. S obzirom na to, moramo se zapitati koliko bi ovo moglo biti praktično. Za razliku od YouTube video snimaka koji su duži, TikTok-ovi video snimci su namenjeni za bindžovanje, tako da ste posle 30 minuta gledanja lako mogli da prođete kroz 20-30 video snimaka i tokom nedelje bi moglo biti teže pronaći video snimke koje imate već videli.

Pročitajte i:  TikTok kaže da radnici u Kini imaju pristup podacima evropskih korisnika

Međutim, pretpostavljamo da je to i dalje dobrodošla funkcija, ali u ovom trenutku samo u fazi testiranja.

Izvor: Ubergizmo

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: