BIZIT 2022

Tinder omogućava postavljanje video snimaka na profilima

Nakon što je prošle jeseni Tinder omogućio video ćaskanja, aplikacija će od sada sada dozvoliti članovima da dodaju više klipova na svoj profil. Korisnici će moći da uređuju i postavljaju do devet snimljenih video zapisa sa svog telefona na Tinder profil.

Tinder omogućava postavljanje video snimaka na profilima.

Nova funkcija podudaranja na osnovu zajedničkog interesovanja

Nova funkcija omogućiće korisnicima da se izraze na autentičan način. Tinder najveći odaziv očekuje kod korisnika generacije Z koji su najaktivniji na društvenim mrežama, posebno na TikTok-u i Youtube-u. Video je samo jedan od nekoliko dodataka uključenih u najnovije Tinder-ovo ažuriranje, koje je predstavljeno kao jedna od najvećih promena u aplikaciji od njenog lansiranja. Nova funkcija „Hot Takes“ prvi put će omogućiti članovima Tinder-a da ćaskaju pre nego što se spoje.

Tinder takođe predstavlja novi odeljak pod nazivom Explore kao način da se korisnici povežu na osnovu zajedničkih interesa. Biće im omogućeno da pronađu potencijalne podudarnosti na osnovu njihovih strasti kao što su aktivizam, gledanje serija, traženje avantura i ostalo. Odeljak Explore biće aktivan kasnije ovog leta. Zajedno sa ostalim funkcijama, Tinder se trudi da na sve načine zadrži korisnike kako ne bi tražili partnere na drugim društvenim mrežama.

Pročitajte i:  Tinder: Bezbednost žena je sada u srcu aplikacije

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: