ePlaneta

Tinder pravi partnerstvo sa kompanijom Lyft

Tinder se udružuje sa kompanijom Lyft kako bi ponudio mogućnost darivanja vožnja do mesta sastanka bez napuštanja aplikacije Tinder. Mala je pogodnost ako ste već preuzeli aplikaciju Lyft, a takođe uz novu opciju video ćaskanja, nećete morati uopšte da prekidate komunikaciju.

PCPress.rs Image

Još uvek se ne zna datum integracije

Ne postoji čvrst datum objavljivanja za Lyft integraciju, osim što je predviđen za uvođenje u narednim mesecima, a Tinder još nema vizuelne elemente za deljenje kako će to funkcionisati u aplikaciji. Tinder kaže da će uobičajene bezbednosne funkcije kompanije Lyft, poput deljenja lokacije sa porodicom i prijateljima, biti dostupne iz aplikacije Lyft za poklon vožnje.

Dodavanje Lyft vožnje moglo bi biti zgodno, ali postoje neki potencijalni scenariji zbog kojih biste trebali biti zabrinuti. Tinder je uspeo da potvrdi da opcija Lyft nije dostupna sve dok se i vi i osoba sa kojom ste parirali ne dogovorite da se upoznate. Ali fini detalji naručivanja, plaćanja i dostavljanja još uvek nisu poznati. Takođe je teško bilo kojoj kompaniji da objasni promenu mišljenja u poslednjem trenutku. Vozači Lyfta i dalje se mogu pojaviti na nekoj lokaciji i na kraju čekati nekoga ko je odlučio da ipak ne želi da ide na sastanak. Tinder je odbio da deli više od toga, ali kompanija je rekla da će više informacija biti dostupno u narednim mesecima.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,