TrendMicro

TiramisuERP – dostupan bilo kad, bilo gde i s bilo kog uređaja

Šta je potrebno svakom preduzeću danas? Sve firme koje se razvijaju imaju iste izazove s kojima se suočavaju. Kako pojednostaviti poslovanje, a u isto vreme upravljati svim procesima na pravi način.

PCPress.rs Image

S vremenom se javljaju potrebe za novim izveštajima i preciznijim planiranjem. Često postojeći programi za poslovanje ne mogu da prate ovu dinamiku, pa preduzeća pribegavaju alternativnim rešenjima koja obično podrazumevaju rad u više programa ili korišćenje Excel-a, što nije dovoljno efikasno.

TiramisuERP je drugačiji. Kombinuje sve alate neophodne za moderno poslovanje pogodne za integraciju, tako da vam ništa drugo nije potrebno.

Koristite TiramisuERP da biste kreirali izveštaje, napravili planove za naredni period, analizirali prodaju i mnoge druge stvari. Jedno mesto za sve.

Da li ste spremni za izazove današnjice?

Kovid kriza uslovila je potrebu da mnoga preduzeća pređu na rad od kuće ili hibridni rad. Znatno je povećana potreba za digitalnom transformacijom svih poslovnih procesa. Preduzeća koja se bave trgovinom uveliko prelaze na koncept elektronske trgovine. TiramisuERP omogućava da kompanije lakše i jednostavnije odgovore ovim izazovima. Ponesite kompletan ERP sa sobom logovanjem s bilo kog uređaja od kuće ili s poslovnog puta. Implementirajte nativni e-commerce portal koji će biti uživo integrisan sa ERP-om.

PCPress.rs Image

TiramisuERP je cloud ERP koji pruža najbolje rešenje za upravljanje poslovanjem koje pomaže vašoj kompaniji da napreduje u novoj eri digitalne ekonomije kroz najsavremeniju tehnologiju, najbolje poslovne funkcionalnosti u klasi i poslovne prakse prilagođene klijentima. Ukoliko vaše malo ili srednje preduzeće želi da bolje upravlja svojim poslovanjem i napreduje u eri digitalne ekonomije, TiramisuERP je rešenje za vas. Iz godine u godinu učimo o potrebama klijenata i ugrađujemo njihove ideje u softver koji na taj način postaje jedinstven informacioni sistem skrojen po meri korisnika.

Zakažite besplatne konsultacije s našim ekspertima

Nije jednostavno izabrati pravi program za poslovanje. Izbor koji napravite može uticati na vaše celokupno poslovanje u godinama koje slede.

Tokom 45-minutnog razgovora s jednim od naših konsultanata pomoći ćemo vam da:

  • razjasnite koje pozitivne ishode želite da ostvarite uvođenjem novog softvera,
  • uočite koja su najveća uska grla u postojećoj organizaciji vašeg preduzeća,
  • prepoznate najbolje šanse za napredak, povećanje prodaje i bolju organizaciju. Često ovo nisu stvari na koje ste prvobitno mislili…
Pročitajte i:  PANTHEON proslavio 25 godina postojanja

Popunite formu na linku: https://tiramisuerp.com/dogovorite-sastanak.

Funkcionalnosti i rešenja za mnoge industrije

Kompletan paket aplikacija za upravljanje poslovanjem, od finansija, projektnog računovodstva i upravljanja zalihama do B2B i B2C e-commerce rešenja omogućava integraciju svih poslovnih procesa u cilju optimizacije utrošenog vremena i tačnosti podataka. TiramisuERP poseduje specijalizovana rešenja za određene industrije, kao što su serijska proizvodnja, građevina, lanac maloprodaja, veleprodaja i distribucija, auto-servis i prodaja auto-delova, servis i pružanje usluga, različiti biling sistemi (komunalna preduzeća, vodovodi i sl.). TiramisuERP je izgrađen na prilagodljivoj platformi, jednostavnoj za upotrebu i brzu integraciju, sa otvorenom arhitekturom za skalabilnost.

  • Brži i jednostavniji: TiramisuERP ubrzava svaki deo vašeg poslovanja, uključujući nabavku, proizvodnju, prodaju, fakturisanje, izveštavanje.
  • Tehnološko liderstvo na cloud platformi koja je „otporna” na budućnost: povećajte mobilnost poslovanja koristeći ERP zasnovan na cloud-u, što vam omogućava da bezbolno uspostavite režim rada od kuće ili s poslovnog puta, i to s različitih uređaja. Naš TiramisuERP nesmetano radi s Windows računara, MAC računara, različitih tableta, čak i mobilnih telefona.
  • Poslovna praksa prilagođena klijentima: udružite se sa ERP liderom koji je fokusiran isključivo na vašu poslovnu aplikaciju. Izaberite ERP usredsređen na rastuća preduzeća i organizacije srednjeg tržišta kroz inovativne tehnologije.
  • E-commerce kao prirodno okruženje: uz TiramisuERP najlakše ćete integrisati e-commerce procese s procesima tradicionalne trgovine. Sistem je dizajniran kao e-commerce platforma na koju se prirodno nadograđuje B2B ili B2C portal koji u svakom trenutku prati promenu cena i stanja zaliha, bez obzira na to da li je u nekoj prodavnici došlo do promene zaliha.
  • TiramisuERP sam šalje vašim kupcima analitičke kartice dva puta mesečno ili kako se konfiguriše po meri korisnika sistema. Takođe, ukoliko korisnik to želi, sistem može sam da automatski šalje i opomene pred utuženje. Menadžment preduzeća od sistema svaki dan dobija sumarni izveštaj o poslovanju s rekapitulacijom prihoda po svim organizacionim jedinicama i poređenje sa odgovarajućim mesecom prošle godine i prošlom godinom u kompletu. Takođe, top-menadžment na e-mail dobija svakodnevno i druge potrebne informacije, kao što su stanje na žiro računima, približavanje isteka valute plaćanja dobavljačima, alarm o dostizanju minimalne količine na zalihama za konfigurisane artikle, približavanje roka isticanja ugovora o radu na određeno vreme za nekog zaposlenog i sl. Slanje ponuda i računa putem e-mail-a sada je jednostavno – na klik direktno iz com sistema, bez potrebe da preuzmete PDF ili ručno pišete e-mail u Outlook-u ili Gmail-u.
Pročitajte i:  NIS: Šta je CRM i zašto je toliko važan?

Jednostavno korišćenje

Organizacije koje prevazilaze početni računovodstveni softver ili one koje koriste zastarele ERP aplikacije oduševljene su jednostavnim dizajnom, lakoćom korišćenja, fleksibilnošću i dubokom funkcionalnošću koja podržava njihove poslovne potrebe danas i u decenijama koje dolaze. TiramisuERP je pogodan za organizacije sa samo par zaposlenih do većih kompanija s više lokacija sa stotinama zaposlenih.

PCPress.rs Image

Mikropreduzeća koriste TiramisuERP za jednostavno fakturisanje i digitalnu komunikaciju s računovodstvenom agencijom, na osnovu čega su im lako dostupni i finansijski izveštaji, kao što su pregledi dugovanja i potraživanja, analitičke kartice komitenata, PDV prijava, bilansi, što umanjuje potrebu za pomoćnim Excel evidencijama koje obično sami rade.

Omogućite svojim kupcima da jednostavno pristupe sistemu i naprave narudžbenicu kreiranjem korisničkog naloga sa ulogom kupca. Sve ovo bez ikakvih instalacija sistema kod vašeg kupca. Zar to nije sjajno! Ukoliko je vaše poslovanje zasnovano na ugovorenim sukcesivnim isporukama, kupci su u mogućnosti da prate preostale količine i izvrše porudžbine po ugovorenim cenama, što u vašoj organizaciji automatizuje put kreiranja izlaznih dokumenata i isporuke robe.

Lak pristup uz punu kontrolu

Sistem je u potpunosti zasnovan na kontroli pristupa prema ulogama korisnika. Na primer, korisnik koji ima ulogu „magacioner” može da vidi samo poslovne funkcije koje se tiču ulaza i izlaza robe iz magacina, stanje zaliha i sl. bez mogućnosti da pregleda nabavne cene, pa čak i prodajne cene ako to zahteva organizacija.

Kako pojedine industrije koriste TiramisuERP

Fabrike, to jest proizvodnje zasnovane na „aktivnom oplemenjivanju” – privremenom uvozu sirovina zbog izvoza gotovih proizvoda, jednostavno sprovode ovaj veoma zahtevan i komplikovan carinski proces pomoću TiramisuERP-a. Prilikom izvoza gotovih proizvoda sistem obezbeđuje rekapitulaciju iskorišćenih sirovina sa specifikacijom carinskih postupaka (JCI) po kojima su uvezene.

Auto-servisi i prodaje auto-delova koriste napredne pretrage artikala u prodajnom procesu koje sadrže prikaz stanja zaliha za osnovni artikal, zamenske artikle, istoriju prodaje, istoriju nabavke i sl. Ovo im omogućava da budu brzi i fleksibilni.

Pročitajte i:  CRM i CX – dva termina koja u 2022. nikako ne idu jedan bez drugog!

Maloprodajni lanci tehničke robe ili nameštaja ili auto-delova i sl. znatno ubrzavaju i proširuju svoje poslovanje agregacijom tradicionalne trgovine i e-commerc-a u jedinstven sistem, što im obezbeđuje da nemaju dodatna opterećenja u smislu administriranja cena, rezervisanja zaliha za portal, realizacije i fiskalizacije prodaje preko portala i sl. TiramisuERP ima rešenja za potpunu automatizaciju ovih procesa.

Automatizacija fakturisanja usluga po ugovorima, fakturisanje, fiskalizacija i slanje računa na e-mail direktno iz sistema znatno ubrzavaju poslovne procese.

Moduli TiramisuERP-a

TiramisuERP poseduje aplikacije za finansije, prodaju, maloprodaju (POS), nabavku, upravljanje zalihama i skladištima, terensku prodaju, upravljanje projektima i projektno računovodstvo, upravljanje proizvodnjom i proizvodne operacije, obračun zarada, upravljanje ljudskim resursima, poslovnu inteligenciju i izveštavanje i druga poslovna odeljenja. Možete da koristite svega nekoliko modula ukoliko vam to zahteva aktuelni stadijum razvoja kompanije.

Predstojeća fiskalizacija u Srbiji

TiramisuERP već ima iskustva sa elektronskom fiskalizacijom u Crnoj Gori, tako da aktuelna elektronska fiskalizacija u Srbiji za nas nije novina.

Želite e-commerce sajt?

U proteklih nekoliko godina napravili smo više desetina e-commerce sajtova koji su u potpunosti povezani s TiramisuERP-om. Pored uobičajenih delatnosti, kao što su trgovine, napravili smo i e-commerce sajtove za preduzeća za koja možda ne biste ni pomislili da im je potreban e-commerce sajt:

  • Knjigovodstvena agencija koja otvara preduzeća, radi završne račune ili kreira ugovore za svoje klijente, sve putem e-commerce
  • Veterinarska ambulanta koja obezbeđuje video-konsultacije svojim klijentima, bez obzira na to gde se nalaze.

Ukoliko niste sigurni na koji način možete kreirati svoj e-commerce sajt, preuzmite naš vodič pet koraka do svog prvog e-commerce sajta: www.tiramisuerp.com/5koraka.

PCPress.rs Image

Preuzmite naš kratki vodič za izbor programa za poslovanje

Želite da nabavite novi program za poslovanje ili promenite postojeći?

Preuzmite naš kratki vodič koji će vam pomoći u ovom izboru. Kroz vodiče ćete proći veoma brzo, a daćemo vam korak po korak uputstvo na koji način da donesete pravu odluku i unapredite vaše poslovanje.

Vodič možete preuzeti na linku: www.tiramisuerp.com/vodic.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,