Laptop leto 2022

Tony Hawk stiže na Switch ove godine

Pro Skater Tonija Hawka vraća se na mobilne platforme, ali ovoga puta Game Boy Advance ostavlja iza sebe. Pro Skater 1 i 2 dolaze na Switch dolaze tokom ove godine, verovatno posle proleća, konačno donoseći puni naslov najnovijem Nintendovom uređaju u pokretu.

PCPress.rs Image

Prvo igra dolazi na PS5 i Xbox Series X

Za početak, igra ide na PlayStation 5 i Xbox Series X/S 26. marta, zajedno sa ažuriranjima sledeće generacije. Ove verzije će dostići 1080p pri 120FPS, ili 4K pri 60FPS, i imaju poboljšani prostorni zvuk i polirane efekte. Imajte na umu da će verzije igre za PS5 i Series X podržavati izvorni 4K, dok je izdanje Series S nadograđeno sa 1440p.

Verzija za Switch, u međuvremenu, verovatno će biti verni port originalnog izdanja, koje je izdato u septembru 2020. Nakon što je izneo sveže karakteristike THPS 1 i 2 za PS5 i Xbox Series X/S, Activision jednostavno kaže da za on-the-go igranje, verzija za Nintendo Switch se ne može pobediti. Prednarudžbine za verzije PS5 i Xbox Series X/S trenutno se objavljuju. Svako ko već poseduje digitalnu verziju THPS 1 i 2 za PS4 ili Xbox One može da osvoji Cross-Gen Deluxe paket za 10 dolara, koji otključava nadogradnje sledeće generacije i dodatne pogodnosti, uključujući tajnog skejtera The Ripper, i još mnogo različite opreme.

Pročitajte i:  Nintendo obustavlja dostavu svojih proizvoda u Rusiji

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,