ASUS Zenbook

Top 50: Bez koje mobilne aplikacije nismo mogli u 2018. godini?

Sa razvojem pametnih telefona dobijamo sve više aplikacija, pa tako danas možemo da nađemo aplikaciju za skoro sve. PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada, a tu definitivno spadaju i mobilne aplikacije. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2018. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji mobilne aplikacije pobedu je odnela aplikacija AgroSens. Digitalna platforma AgroSens, zasnovana na istoimenoj Android aplikaciji, pruža podršku poljoprivrednicima u praćenju rasta useva i planiranju poljoprivrednih aktivnosti. Razvijena je od strane Instituta BioSens iz Novog Sada i predstavlja važan korak u digitalizaciji poljoprivrede Srbije i povećanju efikasnosti i konkurentnosti domaćih proizvođača. Potpuno je integrisana u domaće uslove, pa ćete po unošenju katastarske oznake parcele dobiti njenu sliku, a zatim pratiti sve što se na njoj dešava, od vremenskih prilika preko dnevnika poljoprivrednih aktivnosti do satelitskih indeksa i ažurnih informacija o pojavi bolesti i štetočina u okolini parcele. Prava primena savremenih tehnologija za poboljšanje efikasnosti i bolji život ljudi. U okviru ove kategorije izdvojile su se sledeće aplikacije: busplus.rs, novinarnica.net, parkingmanijak.com i planplus.rs.

Pročitajte i:  Zarada na internetu - istina i zablude

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , ,