BIZIT 2022

TOP 50 – Birali smo najbolje mobilne aplikacijeNastavljajući tradiciju dodele nagrada PC Press-a za najbolja onlajn mesta na domaćem internetu, dugu 22 godine, imali smo veliki izbor u kategoriji čija je važnost danas izuzetna! Reč je o mobilnim aplikacijama, gde je do poslednjeg trenutka izbor žirija bio na velikim iskušenjima.

PCPress.rs Image

Rastuća važnost mobilnih aplikacija je sasvim očigledna. Prva među jednakima je, po mišljenju žirija, aplikacija RTS Planeta. Ako redovno pratite RTS programe, Planeta je aplikacija koja će vam pomoći da ne propustite ono što vas zanima, ali i da pronađete sadržaje o kojima možda niste ni razmišljali. To je stari dobri TV vodič smešten u vaš mobilni uređaj, ali i mnogo više od toga.

SBB-ov projekat EON je jedan od tehnoloških podviga 2018. godine. Mogućnost da gledate televiziju na raznim uređajima, a pre svega na PC-ju, Android i iOS uređaju kroz jedinstveni sistem zaista predstavlja veliki korak napred. Glook.me je regionalna Loyalty&Shopping platforma koja omogućava da pod povoljnim uslovima nabavite robu koja vas zanima, gde krećući se (hodajući, trčeći, vozeći bicikl…) zarađujete Go:Coine, virtuelnu kripto-valutu koju kasnije možete da potrošite u Go:Shop marketu sa kojom su povezani veliki domaći lanci.

Pročitajte i:  Uvodnik: Stigosmo u budućnost

TV aplikacija kompanije Orion Telekom je dobar način da gledate televiziju na svom mobilnom uređaju. Aplikacija nije zahtevna, potrebna joj je samo Wi-Fi ili 3G data konekcija, a upotreba je savršeno jednostavna – kliknete na željeni program i gledate ga. Najzad, tu je aplikacija Tehnomanija prodavnice, koja nije samo sajt upakovan u zgodan program – to je alatka za lako snalaženje u Tehnomanija ponudi, pa i vodič do obližnje prodavnice, uz proveru da li željena roba može odmah da se kupi u njoj, koje su akcije u toku i tako dalje.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,