BIZIT 2022

Top 50: Društvene mreže – odraz promena

Za godinu dana na Internetu može dosta toga da se promeni, a društvene mreže su najbolji odraz svih promena. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji društvene mreže pobedu je odneo Zvoganj, jedan od najpopularnijih domaćih YouTube kanala koji je doživeo stelarnu popularnost 2016. godine serijalom animiranih filmova pod nazivom „Copetova kuhinja“. Jednostavna animacija, duhovite situacije i jedinstvena atmosfera karakteristični su za svaku epizodu, a o uspehu najbolje govori više od 257 hiljada pretplatnika, koliko trenutno ima ovaj kanal. U ovoj kategoriji imamo: Meet.the.Serbsdjnykk@homerhsimpsonpredragvuckovic@prijavi_problemSrpskiTutorialiMudrolije sa tvitera i Privredna komora Srbije.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Pročitajte i:  .rs i .срб: besprekoran servis obučen u novo ruho

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,