Top 50: Koje je bilo omiljeno onlajn mesto avanturista u 2018. godini?

Godišnja dodela nagrada za najbolje onlajn stvari Top 50, koju organizuje redakcija PC Press, ima prilično dugu tradiciju, a prva je bila 1997. Dok ne dođe trenutak i ne saznamo koje stvari su to bile najbolje ove godine, podsetimo se onih koje su to bile prošle godine.

PCPress.rs Image

Prošle godine u kategoriji Sport i (avan)turizam pobedu je odneo sajt srbija.travel, zvanična Internet prezentacija Turističke organizacije bavi se promovisanjem turizma Republike Srbije na lokalnom i međunarodnom nivou. Sajt je bogat autorskim multimedijalnim sadržajem koji na atraktivan način promoviše turističku moć naše zemlje. Tu su i kalendar bitnih događanja, vesti, korisne informacije za domaće i strane posetioce, vodič kroz aktivnosti i ponuda smeštaja. Kao zaokružena celina bogata sadržajem, ovaj nacionalni portal je sa punim pravom zaslužio titulu najboljeg u kategoriji Sport i (avan)turizam. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: putokosveta.com, sport.blic.rs i sportklub.rs.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Pročitajte i:  „Majka interneta“, Radia Perlman se zalaže za centralizovanu infrastrukturu

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,