ASUS Zenbook

Top 50: Koji sajt vas je najviše zabavljao u 2018. godini?

Decembar je mesec kada se uglavnom radi rekapitulacija i sagledavaju rezultati godine koja odlazi. Međutim, decembar je takođe i mesec različitih praznika koji imaju tu moć da okupljaju porodicu. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2018. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji dom i zabava pobedu je odneo sajt njuz.net koji je kroz prethodne godine postao neprikosnoveni izvor satiričnih sadržaja usmerenih pre svega na lokalna zbivanja. Kritički osvrt na politička i sportska dešavanja je postao toliko prepoznatljiv da se za neverovatna događanja koristi izraz #nijenjuz. Odlične teme, infografici, fotomontaže, kreativnost i pre svega dobra zabava su zaštitni znak ovog portala, jedinstvenog u Srbiji. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: beforeafter.rs, hronokuhinja.rs, roditelj.org i simpo.rs.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Pročitajte i:  Japanski naučnici ostvarili rekordnu Internet brzinu

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,