Top 50: Koji smo YouTube kanal najviše gledali u 2018. godini?

Za godinu dana na Internetu može dosta toga da se promeni, a društvene mreže su najbolji odraz svih promena. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2018. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji društvene mreže imali smo pobednike za najbolji Facebook, Instagram profil, ali naravno i najbolji YouTube kanal. Prošle godine pobedu je odneo YouTube kanal Državni posao. Za trojicu glumaca Državnog posla, Dimitrija Banjca, Nikolu Škorića i Dejana Ćirjakovića, slava bi bila obezbeđena na YouTube kanalu, čak i da njihovu emisiju nije preuzela Radio Televizija Vojvodina. “Državni posao” ima preko 247 hiljada registrovanih korisnika, a pojedine epizode i preko 550 hiljada prikaza. Popularne teme u domaćem, socijalističkom miljeu, obrađene na njihov, jedinstven način prevagnuli su kod stručnog žirija i PC Press-a za nagradu u kategoriji Društvenih mreža.

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Zato nam šaljite svoje predloge ovde jer samo tako možemo da budemo sigurni da će nagrade otići u prave ruke, to jest onima koji su ih zaista zaslužili.

Pročitajte i:  Starlink: Bogatiji za 10 hiljada korisnika

Do novog druženja, u videu ispod ili na zvaničnom YouTube kanalu PC Press-a, možete pogledati snimak sa prošlogodišnje dodele:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,