BIZIT 2022

Top 50: Pobeda koja je promakla za dlaku

U susret predstojećoj dodeli Top 50 nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

Radiodifuzno preduzeće „021“ je za malo bilo pobednik u kategoriji vesti i informacije, a titulu najbolje web prezentacije je odneo sajt RTS-a. Ovo preduzeće proizvodi radio program i veoma kvalitetan sajt koji donosi vesti, servisne i druge informacije pre svega iz Novog Sada, ali i iz drugih krajeva naše zemlje i sveta. Svidela nam se brzina reagovanja sajta, jednostavan i efektan dizajn, ali i lepeza pokrivenih tema, te kvalitetne fotografije. Pretraživanje koje se oslanjalo samo na Google, je zamerka koja ih je možda koštala pobede.

Ove godine kako bismo izabrali ono što se izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Pročitajte i:  .rs i .срб: besprekoran servis obučen u novo ruho

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,