Top50 Glas publike

Top 50 – Publika odlučuje!

Do trenutka kada ćemo saznati ko je, po mišljenju publike, zaslužio Top 50 nagradu ostalo je svega pet dana! Kako biste svom favoritu osigurali titulu najbolje onlajn stvari na (uslovno rečeno) domaćem internetu u 2018. godini, potrebno je da glasate ovde ili na sledećoj straniciGlasanje traje tačno sedam dana, do četvrtka, 24.01.2019. u podne, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen.

PCPress.rs Image

Kao i prethodne godine, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Facebook stranici PC Press-a, koja zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas, stoga, glasajte za svoje favorite!

Listu, koju smo sastavili od najviše ponovljenih predloga koje ste nam vredno slali proteklih nekoliko nedelja, možete pogledati u formi ispod, te možete i glasati direktno odavde, samo imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale:

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Uskoro počinje predlaganje kandidata za Top50 2022 izbor najboljih online stvari!
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,