BIZIT 2022

Top 50: Šta bira moderna porodica u 2017?

Decembar je mesec kada se uglavnom radi rekapitulacija i sagledavaju rezultati godine koja odlazi. Međutim, decembar je takođe i mesec različitih praznika koji imaju tu moć da okupljaju porodicu. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji moderna porodica pobedu je odneo sajt napravisam.rs, koji obiluje korisnim savetima, uputstvima i idejama kako sami nešto da napravite, uradite i na taj način poboljšate život. Bilo da je u pitanju vaš dom, porodica, ishrana ili zdravlje, naći ćete puno ideja kako da realizujete projekte koji su vam se dopali. Postoji i kategorija sa malim oglasima gde možete naći kontakt podatke ukoliko vam zatrebaju usluge majstora ili neke druge informacije vezane za uslužne delatnosti. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: aska.rs, kucastila.rs, veselizalogaji.rs i zelenaucionica.com.

Pročitajte i:  Hipernet TV – novo mesto kućne zabave

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,