Top 50: Šta bira moderna porodica u 2017?

Decembar je mesec kada se uglavnom radi rekapitulacija i sagledavaju rezultati godine koja odlazi. Međutim, decembar je takođe i mesec različitih praznika koji imaju tu moć da okupljaju porodicu. S tim na umu i PC Press tradicionalno sumira najbolje online stvari koje su se desile za godinu dana i organizuje dodelu Top 50 nagrada. U susret predstojećoj dodeli nagrada za 2017. godinu, ne bi bilo loše da se podsetimo ko su bili prošlogodišnji dobitnici.

PCPress.rs Image

U kategoriji moderna porodica pobedu je odneo sajt napravisam.rs, koji obiluje korisnim savetima, uputstvima i idejama kako sami nešto da napravite, uradite i na taj način poboljšate život. Bilo da je u pitanju vaš dom, porodica, ishrana ili zdravlje, naći ćete puno ideja kako da realizujete projekte koji su vam se dopali. Postoji i kategorija sa malim oglasima gde možete naći kontakt podatke ukoliko vam zatrebaju usluge majstora ili neke druge informacije vezane za uslužne delatnosti. U okviru ove kategorije izdvojili su se i sajtovi: aska.rs, kucastila.rs, veselizalogaji.rs i zelenaucionica.com.

Pročitajte i:  Danko Jevtović - drugi mandat u Bordu direktora ICANN-a

Kako bismo izabrali ono što se ove godine izdvojilo kao najbolje na Internet sceni, potrebna nam je vaša pomoć, jer na osnovu vaših predloga, pravimo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri. Takođe, postojaće i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Vaše predloge možete podneti ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,