Toshiba BDX6400KE: Blu-ray Disc plejer sledeće generacije

 • Napredna tehnologija nadgradnje daje kvalitet slike približan Ultra HD rezoluciji
 • Omogućava emitovanje 3D sadržaja na 3D televizoru za doživljaj gledanja kao u bioskopu
 • Elegantani kompaktan dizajn sa Toshibinim Cloud portalom a ugrađeni Wi-Fi  i Wi-Fi sertifikovan Miracast nude bogatije
  mogućnosti konekcije

 

BDX6400_Combi_noreflToshiba Evropa GmbH je predstavila novi BDX6400KE, Blu-ray Disc plejer sledeće generacije sa rezolucijom približnom Ultra HD za izvanredan kvalitet slike i emitovanje 3D sadržaja do najsitnijih detalja. Sa ugrađenim Wi-Fi i Wi-Fi sertifkovanim Miracast opcijama za strimovanje i kompaktnim, modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaku dnevnu sobu, BDX6400KE je idealan dodatak bilo kom sistemu kućnog bioskopa.

Nadgradnja standardnih sadržaja do novog kvaliteta intenziteta slike

Toshibina tehnologija nadgradnje omogućava korisnicima da gledaju svoje omiljene filmove i TV serije u kvalitetu približnom Ultra HD rezoluciji na 3840 x 2160 ekranu kakav ima serija Toshibinih televizora L9. Ovaj novi nivo intenziteta slike za prikazivanje i najsitnijih detalja u savršenoj boji i neprevaziđenu jasnoću postojećeg sadržaja1 ostvaren je zahvaljujući posebnoj obradi ivica i unapređenju detalja, što daje do sada neviđen nivo preciznosti slike.

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Kompletan 3D doživljaj

Kao 3D Blu-ray Disc plejer, BDX6400KE nudi ulaznicu u još realniji svet zabave. Može da emituje 3D sadržaj na bilo kom 3D ready televizoru, što korisnicima omogućava da se udube u svet vernog prikaza života, unapređenih detalja i oštre, živopisne slike. Od sportova punih akcije do dokumentarnih filmova, korisnici mogu da uživaju u čaroliji 3D rezolucije kao da su u bioskopu.

Raznovrsna konekcija sa ugrađenim Wi-Fi® iMiracastopcijama

Toshiba BDX6400KE nudi raznovrsne mogućnosti konekcije, uključujući opciju Wi-Fi sertifikovan Miracast, što korisnicima omogućava da bežičnim putem razmenjuju sadržaje između uređaja. Sadržaj može da se strimuje sa smart telefona ili tablet računara na televizor zahvaljujući Wi-Fi Direct tehnologiji – tako da nema potrebe za gledanjem video materijala, muzike ili igara na suviše malom ekranu. Sa ugrađenom Wi-Fi opcijom, korisnici takođe mogu da pristupaju svojoj bežičnoj kućnoj mreži i Toshiba portalu sa Blu-ray sadržajem za gledanje zabavnih sadržaja onlajn – uključujući gledanje video materijala na YouTube®Leanbacku i fotografija na Picasi.

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Tanak i elegantan dizajn sa vertikalnim postoljem

Moderan, jednostavan i sveden, dizajn modela BDX6400KE se uklapa u svaku modernu dnevnu sobu. Sastoji se od crne osnove sa peskiranim srebrnim gornjim delom, u duhu dizajna Toshiba TV uređaja. Zahvaljujući vertikalnom postolju, model BDX6400KE može da se postavi na stranu ili u horizontalan položaj radi veće fleksibilnosti u ograničenom prostoru.

 Audio HD kvalitet

Vizuelni kvalitet modela BDX6400KE savršeno odgovara njegovim audio performansama. Sa Dolby True HD i DTS HD zvukom za savršen audio-prenos, izlazni zvuk je identičan originalnom snimku iz studija – što korisnicima omogućava da se u potpunosti prepuste jasnom, oštrom i prirodnom audio doživljaju.

Toshiba BDX6400KE biće dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Toshiba BDX6400KE Blu-ray Disc plejer:

 • rezolucija: nadgradnja približno do Ultra HD
 • 3D Blu-ray Disc™plejer
 • konekcija: ugrađen Wi-Fi, Wi-Fisertifikovan Miracast, DLNA-enabled,1x USB port, HDMI Out 1080i/1080p/2160p; HDMI-CEC®;
 • Toshiba Cloud portal sa YouTube Leanback i Picasa
 • audio: Dolby True HD, Dolby Digital Plus i DTS HD Sound tehnologija
 • video: 1080p/24 Output; 480p – 576p – 720p – 1080p -2160p Upscaling
 • kompaktan dizajn sa vertikalnim postoljem
 • boja: crna osnova sa peskiranim srebrnim gronjim delom i osvetljenim kontrolama na dodir
 • dimenzije: 190 (š) x 190 (d) x 45 (v) mm
Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

1 Potreban je Ultra HD TV. Rezultati nadgradnje mogu da variraju u zavisnosti od brzine prenosa izvornog materijala.

Izvor: Toshiba

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,