Top50 Glas publike

Treba vam pomoć pri pranju veša? QuickDrive tehnologija skraćuje vreme pranja za 50%

Pranje veša je jedna od aktivnosti koja, posebno velikim porodicama, može oduzeti mnogo vremena i zahteva stalnu brigu da li će rezultat procesa biti kakav očekujemo. Osluškujući ove potrebe Samsung je za svoje veš mašine razvio inovativnu QuickDrive™ tehnologiju. Ova tehnologija smanjuje vreme pranja za 50%, a potrošnju energije za 20%.

PCPress.rs Image

Prve Samsung veš mašine s ovom tehnologijom predstavljene su pre tri godine i od tada se usavršavaju. Imaju jedinstveni Q-Drum bubanj koji se sastoji od velikog glavnog bubnja i pozadinske ploče koja se okreće odvojeno. Time je omogućeno pomeranje odeće dinamičnim delovanjem dvostruke sile, a takvo dinamično pranje brže uklanja nečistoće. Uz to, pranje veša je brzo, snažno i nežno.

Opran veš za samo 39 minuta

Svesni da se u nekim domaćinstvima veš pere svakodnevno i u želji da skrate taj proces, u kompaniji Samsung su osmislili program Super Speed zahvaljujući kojem možete oprati veš za svega 39 minuta. Uz dodatne inovacije poput Eco Bubble funkcije osigurano je snažno čišćenje mešanjem vode, deterdženta i vazduha čime nastaju moćni mehurići. Oni brzo ulaze u tkaninu koju perete i lako uklanjaju prljavštinu, istovremeno čuvajući njenu boju i mekoću, a štedeći energiju. Ova karakteristika pruža snažno čišćenje i pri niskim temperaturama pranja.

Pročitajte i:  Samsung najavio prvi 8K ultrawide monitor

Izdvajamo još jednu važnu karakteristiku, a to je Speed Spray, koja skraćuje vreme ispiranja, dok Swirl+ bubanj ubrazava centrifugu s obzirom da njegova struktura pospešuje odvod vode putem kapilarnih kanala.

Mašina koja sama dozira i štedi vaš deterdžent

Noviji modeli imaju i inovativne senzore AI Wash koji zahvaljujući veštačkoj inteligenciji procenjuju težinu veša u mašini i određuju optimalnu količinu vode neophodnu za pranje. Takođe, imaju senzore koji procenjuju koliko je vaš veš zaprljan, te optimizuju količinu potrošenog deterdženta.

Samsung je ove godine predstavio i odeljak za deterdžent i omekšivač veša u koji možete sipati količine dovoljne za ceo mesec i nemati nikakavu brigu, jer će mašina automatski upotrebiti količinu koju proceni da je potrebna.

Dodavanje veša i u toku pranja

Zaboravili ste da ubacite košulju, a mašinu ste već uključili? Nema problema! Add Wash vrata omogućavaju da jednostavno i brzo dodate novi komad odeće ili deterdženta i nakon što ciklus pranja počne. Ovo je posebno korisno kada želite da ubacite odeću za ručno pranje koju samo želite da isperete ili „provučete“ kroz centrifugu.

Pročitajte i:  Kad vozilo brine da ne zaspite za volanom

PCPress.rs Image

Od mnogobrojnih inovacija korisno je spomenuti i higijensku paru koja odeći pruža dubinsko čišćenje i poboljšava kvalitet tog procesa bez prethodnih tretmana. Para se otpušta sa dna bubnja kako bi svaki predmet bio temeljno zasićen, a na ovaj način se uklanja ukorenjena prljavština i 99,9% bakterija i alergena.

Za higijenski čistu unutrašnjost vaše mašine pobrinu će se opcija Drum Clean, tako da možete biti sigurni da bakterije i neprijatni mirisi ne stanuju u njenom bubnju. Mašina će vas automatski obavestiti kad je potrebno čišćenje, što je nakon svakih 40 ciklusa.

Samsung garantuje izdržljive performanse motora, a uz to Digital Inverter tehnologija služi za tiši i snažniji rad, uz trošenje manje energije od univerzalnog motora. Garancija na ovaj motor je čak 10 godina.

5 godina garancije

Kompanija Samsung želi da njihovi kupci budu maksimalno zadovoljni kupovinom i da što duže u njima uživaju u svojim proizvodima. Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung veš mašine, bićete u prilici da iskoristite promotivnu ponudu koja važi do kraja godine. Ali, da biste ostvarili pravo na garantni period, potrebno je da se registrujete na internet stranici samsung5godinagarancije.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Detalje promocije možete pronaći ovde, dok spisak proizvoda uključenih u promociju možete pogledati na linku.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Watch bi mogao doći sa mikroLED ekranom 2024. godine

Sve dodatne informacije o Samsung veš mašinama pronađite na ovom linku.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,