BIZIT 2022

Treća eSecurity konferencija u Beogradu početkom aprila

Uskoro počinje treća eSecurity konferencija sa velikim brojem pratećih dešavanja kao što su hakerska igra i hands-on radionice, predavanja nekih od najboljih “belih hakera” iz regiona, upoznavanje i druženje sa kolegama sličnog interesovanja, a tu su i vredni pokloni za sve učesnike, posebne nagrade za najbolje „hakere“, CPE bodovi i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Treća eSecurity konferencija u organizaciji Udruženja eSigurnost održaće se od 3. do 5. aprila 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu. Svaki učesnik konferencije može da prikupi do 18 CPE bodova. Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakovanja i digitalne forenzike. Radionice su namenjen onima koji žele da vide šta ih i kako ih napada i šta im može pomoći da detektuju napade i spreče širenje.

Tokom perioda pre konferencije, kao i na samoj konferenciji organizuje se Hacking Game. Svi zainteresovani su poznavani da učestvuje, a najbolje na konferenciji očekuju vredne nagrade sponzora manifestacije.

PCPress.rs Image

Upoznavanje i druženje je svakako jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale učesnici i predavači će moći da provedu kvalitetno vreme i razmene znanja i iskustva. Svi učesnici konferencije su pozvani na večernje druženje uz hranu, muziku i pivo.

Pročitajte i:  Hakeri su možda otkrili vaše tajne Twitter naloge

PCPress.rs Image

Više informacija o učesničkim paketima možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,