Top50 Glas publike

Trening: “Samopouzdanje – kako ga steći i održati”

Samopouzdanje je osnova uspeha. Možete imati najbolji projekat i poslovnu zamisao, ali oni će propasti ukoliko nemate dovoljno samopouzdanja. Međutim, na njemu morate raditi.

Stream-radionicaTo su imali na umu organizatori treninga „Samopouzdanje – kako ga steći i održati“, koji se održava u subotu, 28. juna.

Na njemu će predavač Milica Jovanović otkriti na koji način samopouzdanje odvaja uspešne ljude od neuspešnih, kako se dešava to da imamo isto obrazovanje, a da ne izgradimo jednako uspešne karijere, i kako da dostignete nivo samopouzdanja potreban za uspeh.

Nakon treninga, nivo vašeg samopouzdanja biće “i do 30% veći, a preuzećete i tehnike i veštine kojima ćete moći i samostalno svakodnevno da radite na sebi”, kažu organizatori.

Ovaj trening će se održati u okviru jedinstvenog LINK Mentorship Support Programa koji se pokreće na ITAcademy, BusinessAcademy i Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), a cilj je razvijanje takozvanih transverzalnih veština koje su usmerene na razvoj motivacije, kritičkog mišljenja, samopouzdanja, soft skillova i drugo.

Zbog velikog interesovanja, omogćeno je i online praćenje seminara. U subotu, 28. juna u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara. Za praćenje putem live streama nije potrebno prijavljivanje.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,