BIZIT 2022

Tri dobra razloga da izaberete Samsung Galaxy A7

Čini se da u poslednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže doneti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti. I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lep telefon”, oni pažljiviji dobro odmere koliko će novca dati za – skupocene “aksesoare” današnjice.

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy A7 zaista intrigira u srednjem segmentu pametnih telefona. Reč je o uređaju koji je odličan spoj uloženog i dobijenog. Naime, ovaj pametni telefon ima pristupačnu cenu, a korisnicima nudi praktične, ali i moćne funkcije koje svaki iole “ozbiljan” uređaj treba da ima.

PCPress.rs Image

 Sa cenom od 41,990 dinara u slobodnoj prodaji i kod operatera, sigurno je vredan ozbiljnog razmišljanja za kupovinu. Ovaj najnoviji uređaj kompanije Samsung iz A serije ima odličnu zadnju trostruku kameru i elegantni dizajn. Idealan je čak i za sve one potpuno fokusirane na svoj lični stil, jer dolazi u sjajnim bojama – crnoj, plavoj i zlatnoj.

Pročitajte i:  Samsung obećava nultu emisiju ugljenika do 2050. godine

Da se vratimo na kameru, karakteristiku koja gotovo sigurno kod korisnika izaziva najviše pažnje. Trostruka kamera ovog uređaja je, sudeći po specifikacijama, zaista impresivna. Da krenemo redom, kamera A7 može da se pohvali:

  • Ultraširokim objektivom od 8MP, sa uglom od 120 Iste je širine vidnog polja kao i čovekovo oko, te Galaxy A7 “snima” svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova
  • Objektivom od 24 MP i objektivom za dubinu i funkcijom Live Focus koja omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta
  • Inteligentnom funkcijom za optimizaciju, Scene Optimizer, pa kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Takođe, treba napomenuti da objektiv od 24 MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvetljenosti.

PCPress.rs Image

U vremenu kada su društvene mreže “preplavljene” selfijima, prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, i te kako dobijaju na značaju. Prosto, jer daju bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Pročitajte i:  WhatsApp: Kako da se dobro sakrijete

PCPress.rs Image

Poseban šmek ovom telefonu daje – dizajn. Uz moderne boje, dolazi prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Vrhunski dizajn stakla, bočni senzor za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatke, neprekinute zakrivljene linije, čine Galaxy A7 i sofisticirano elegantnim i praktičnim, dok ga je lako držati u ruci. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka, a dolazi sa servisima Bixby i Samsung Health.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,