Tri meseca bez brige: Besplatna zamena displeja vivo telefona

Svi ljubitelji pametnih telefona koji se u periodu od 1. avgusta do 31. oktobra 2021. odluče za kupovinu vivo smartfona, dobijaju tromesečno osiguranje od mehaničkog oštećenja displeja.

PCPress.rs Image

Dodatna garancija

Dodatnu garanciju za popravku mehanički oštećenog ekrana, korisnici imaju mogućnost da iskoriste jednom tokom tri meseca od datuma kupovine uređaja, a sve što je potrebno da urade jeste da prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini ovlašćenom servisnom centru. Promocija važi za uređaje kupljene na teritoriji Srbije i odnosi se na sve vivo modele.

PCPress.rs Image

Na raspolaganju vam je novi V21 5G sa inteligentnom prednjom kamerom, rezolucije od 44 megapiksela i jedinstvenom optičkom stabilizacijom slike. Dodatno, pravo osveženje na tržištu pametnih telefona srednje klase doneo je Y72 5G, kojeg pokreće Funtouch operativni sistem na platformi Android 11, i karakteriše MediaTek Dimensity 700, 8GB RAM i 128 GB ROM interna memorija, zadnja kamera od 64 megapiksela i 5000mAh baterija.

PCPress.rs Image

Tu je i Y70, kojeg pokreće Qualcomm Snapdragon 665 čipset sa Adreno 610 CPU, brzo punjenje baterije omogućava vivo 33-Watt FlashCharge tehnologija, dok je kamera opremljena moćnim senzorom od 48 megapiksela. Model vivo Y20s nudi odličan kvalitet izrade i intuitivno iskustvo korisnika, a snagu mu daje 5000mAh baterija, koja bez poteškoća traje dva dana sa jednim punjenjem i skener otiska prsta koji se nalazi u dugmetu za napajanje.

Pročitajte i:  Kompanija vivo samostalno razvila čip za fotografiju V1

PCPress.rs Image

Cene i dostupnost

V21 5G dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 56.999 RSD, V72 5G po ceni od 39.999 RSD, Y70 dostupan je po ceni od 32.999 RSD, kao i Y20s dostupan po ceni od 21.999 RSD.

Detaljnije informacije o vivo uređajima možete pronaći na vivo.com/rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.