TrendMicro

Tri nova monitora za poslovnu upotrebu stižu iz Samsunga

Kompanija Samsung predstaviće na sajmu IFA 2017. tri nova profesionalna monitora za savremena radna mesta: CH89 (zakrivljeni model dijagonale 34 inča), CH80 (zakrivljeni model dijagonale 27 inča) i SH85 (ravni modeli dijagonala 23,8 i 27 inča).

PCPress.rs Image

Modeli CH89, CH80 i SH85 donose interfejs USB tip C koji omogućava lako povezivanje i prenos podataka, kao i optimizovanu oštrinu slike i prikaz boja u rezolucijama ultra WQHD (CH89), Full HD (CH80) i WQHD (SH85). Ovi monitori se takođe odlikuju trostranim dizajnom bez rama, dok CH89 i CH80 dalje pojačavaju efekat odsustva rama svojom zakrivljenom strukturom od 1800R.

Korisnici dodatno mogu da prilagode način na koji se njihovi sadržaji predstavljaju, pomoću Samsungovog softvera za lako podešavanje (Easy Setting Box), pomoću kog mogu da odaberu neki od predloženih šablona za prikaz sadržaja na delu ekrana ili na celom ekranu, kao i da odaberu svoje omiljene parametre za prikaz sadržaja. Za jednostavnije deljenje ekrana, monitori CH80 i SH85 odlikuju se tehnologijom “DP Out Daisy Chain” za serijsko povezivanje više monitora samo jednim kablom između svaka dva uređaja, čime se uklanja višak kablova sa radnog mesta.

Pročitajte i:  Kako da obrišete keš memoriju na Samsung telefonu

PCPress.rs Image

Ultra WQHD rezolucija modela CH89 (3.440×1.440) donosi oštrar prikaz sa skoro 2,5 puta većom gustinom piksela nego FHD, čime se dobija širi i šareniji prostor za rad. SH85 to prati svojom WQHD rezolucijom (2.560 x 1.440) koja donosi detaljne slike sa gustinom piksela koja je skoro 1,8 puta veća od one na standardnim FHD monitorima.

Svi modeli monitora će biti dostupni u našem regionu od septembra ove godine.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,