ePlaneta

Trident i Case Power darovi za ispod jelke

Bliže se novogodišnji praznici i dilema čime da obradujete drage osobe. Rado viđene ispod jelke su zaštite za mobilne uređaje. Ali neodgovorno je skupocenog ljubimca ostaviti sa prividnom bezbednošću zaštite od nekoliko stotina dinara. Trident, maske i oklopi za telefon proizvedeni u SAD, izrađeni  su u skladu sa vojnim standardima kvaliteta i otpornosti, i donose vam sigurnost i zastitu u svakom trenutku. S druge strane, šta su mobilni uređaji ako nemaju veliku autonomiju. Zato od Deda Mraza naručite i Case Power eksterna napajanja.

02-Infoteam-glavna

03-Infoteam-01Kraken Series / Spejs šatl sigurnost

Od spejs šatla se očekuje da zaštiti posadu od svih spoljašnjih uticaja, a da pritom bude funkcionalan i lep. Takva je Kraken Series zaštita za smartfone i tablete. Zaštita će posebno pokriti uglove, konektore obezbediti silikonskim pokrivačem, a sprečiće i prašinu da pada na mikrofon i spikerfon. Zaštićen je i ekran uređaja koji zahvaljujući Kraken Series možete držati na stolu, stalku, prikačiti za bicikl, kaiš ili jaknu.

04-Infoteam-02Cyclops Series / Zaštita za sve

Dostupna u sedam boja Cyclops Series će zaštititi vaš uređaj od padova i udaraca, ali će za razliku od Krakena tek neznatno povećati gabarite. Ugrađena je protekcija za ekran, savremeni materijali štite od ogrebotina i prašine, a kada jednog dana završite sa upotrebom Cyclops Series se može reciklirati i tako sačuvati i životnu sredinu.

Pročitajte i:  Nova Android funkcija pomaže da izvučete više životnog veka baterije

05-Infoteam-03Aegis Series Smartphone / Tanki i opasni

Najtanja zaštita za smartphone uređaje koja ne pravi kompromis u bezbednosti je Aegis Series. U svim uslovima će vaš telefon biti zaštićem od padova i vibracija, a folija će štititi ekran od ogrebotina i kiše. Pritom nećete uopšte izgubiti osećaj prilikom kucanja poruka i skrolovanja, zaštita kao i da nije tu.

06-Infoteam-04Urban Big+ / Snažni Šveđani

Sa oboda Severnog pola, iz Švedske, pod jelku stiže Urban Big+ eksterna baterija koja će višestruko povećati autonomiju vaših uređaja. Sa 12.000 mAh nema tog uređaja čija se baterija ne može napuniti po nekoliko puta, a što je još važnije u veoma kratkom vremenskom roku. Urban Big+ jeste velik kao što mu ime kaže, ali je izuzetno tanak pa vam neće smetati u torbici. Pa čak i da ga okačite jer je savitljivi punjač namagnetisan na krajevima koji se spajaju i čine tračicu za oko ruke.

07-Infoteam-05Street Power / Snaga iz džepa

Street Power možda nije snažan kao Urban Big+ i ne puni dva uređaja istovremeno, ali donosi potrebnu dodatnu energiju i što je još važnije lako staje u džep. Napunite smartfon očas posla gde god da se nalazite, a Street Power možete koristiti i kao privezak za ključeve koji ima lampicu za osvetljavanje mračnog hodnika ili garaže.

Pročitajte i:  Xiaomi EV osnovao preduzeće sa CATL-om 

Trident Case zaštite i Case Power eksterna napajanja uvek su dobrodošao novogodišnji pokloni. Možete birati između 4, 8 i 12.000 mAh. Garancija na Case Power uređaje je dve godine, a uz
BIG seriju se dobij i prigodna torbica za nošenje.

Za više informacija o ovim proizvodima posetite www.navishop.rs i www.infoteam.rs .

Radovan Bibić

(Objavljeno u časopisu connect 46)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,