Tristan Kromer u Beogradu

Tristan Kromer, preduzetnik i mentor „Lean Startup Cricle“ pokreta posetiće Beograd i održati predavanje 27. februara u Kulturnom centru Rex.

Tristan_Kromer 

„Lean startup“ je novi pristup koji se usvaja u celom svetu, menjajući način na koji su preduzeća izgrađena i način na koji se lansiraju novi proizvodi. „Lean“ (eliminating waste) je način poslovanja koji pomaže preduzetnicima da budu inovatniji, sa minimalnim utroškom vremena i energije. Njujork tajms opisao je „lean tehniku“ kao koncept pomoću koga se najbolje dizajnira proizvod, a istovremeno razvija tržište.

U Beogradu će 27. februara svi preduzentnici koji se bave lean startapima imati priliku da čuju Tristana Kromera, tvorca nekoliko uspešnih startapova i jednog od osnivača pokreta Lean Startup Circle. Ovaj pokret su uz Erika Rajsa, autora knjige „Lean Startup“ osnovali preduzetnici iz različitih delova sveta, kako bi podelili svoja iskustva, savete i trikove o uspesima kompanija u razvoju.

Tristan Kromer je radio 10 godina u muzičkoj industriji, pet godina je proveo u IT sektoru, studirao je psihologiju i poslovanje, a živeo je u pet različitih zemalja. Poslednjih pet godina proveo je u Silicijumskoj dolini baveći se lean startup filozofijom.

Pročitajte i:  Amazon ima velike planove za budućnost

U organizaciji Startlabs-a prvog tehnološkog akceleratora u Srbiji, Tristan će u Beogradu održati radionicu „Customer Discovery“ na kojoj će se govoriti o tome koja je razlika između pronalska potrošača i prezentovanja proizvoda, kako se i gde pronalaze potrošači i mnogim drugim tehnikama koje su potrebne za dobar startap.

Nakon radionice biće održan i otvoreni sastanak od 18 časova, gde će pored Tristana, govoriti i Brus Godfri koji ima 25 godina iskustva u razvijanju proizvoda. Brus je direktor i osnivač konsultanske kuće Aptonova i u Beograd dolazi zahvaljujući saradnji sa domaćim startapom mBrainTrain, a njegovo učešće je omogućio portal Startit. Na Meetupu će pričati o Go-To-Market strategiji.

Erik Rajs je ovako definisao prednosti lean tehnike: Budite inovativni, prestanite da traćite tuđe vreme i budite uspešniji!

Učešće na radionici je besplatno, ali je registracija obavezna, više informacija o događaju i prijavi možete naći ovde.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,