Plazma

Trodimenzionalno crtanje uz pomoć 3Doodler olovke

Danas su u svetu dizajna mogućnosti naizgled beskrajan. Toliko da crtanje više nije dvodimenzionalno. Na tržištu postoji dosta revolucionarnih olovaka koje omogućavaju da se u 3D stvaraju oblici, tekst, pejzaži – nebo je granica. Jedna od najprodavanijih 3D olovki trenutno na tržištu je 3Doodler.

PCPress.rs Image

Radi tako što oslobađa zagrejanu plastiku koja se stvrdne u sekundi, omogućavajući da zaista crtamo u vazduhu. Korisnici mogu da svoje poteze slože jedan na drugi, dodajući visinu svojim kreacijama. Olovkom može da se crta potpuno slobodno ili korišćenjem seta šablona. Pomoću 3D olovke poput 3Doodlera, crteži nisu ograničeni samo na olovku i papir – u stvari, crteži nisu uopšte ograničeni na crteže. Može da se pravi nakit, figurice, ukrasi za dom i još mnogo toga, a po ceni od oko 80 dolara.

3Doodler dolazi u tri različita seta, prvi je 3Doodler Create + Essentials. U kompletu dolazi i sama olovka (možete odabrati tri različite boje, uključujući plavu, sivu i crnu), kao i pakovanje plastike kojs deluje kao „mastilo” za olovku. Olovka Create + se razlikuje od uobičajenog 3Doodlera, jer sadrži mnoštvo poboljšanja i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Za početak, olovka ima novi sistem dvostrukog pogona, što rezultira ultra glatkim iskustvom bez zastoja u 99% slučajeva. 3Doodler Create + takođe daje veću kontrolu nad time koliko brzo ili sporo „mastilo“ izlazi, omogućavajući eksperimentisanje sa različitim tehnikama 3D slikanja. Dodatne zanimljive karakteristike uključuju dugme kojim uz pomoć jednog klika pokrećete i zaustavljate kao i optimizovanu kontrolu temperature.

Pročitajte i:  Štampani vrh prsta sa poboljšanim taktilnim čulom

Start Mega3D set sa olovkom za štampanje koji košta oko 100 dolara namenjen je mlađim kreativcima i sadrži vodič ispunjen projektima. Poslednje, ali sigurno ne najmanje važno, najopsežniji je 3Doodler komplet Create + Master Creator 3D set za olovke. Ovo je idealno za one koji žele da savladaju složenije projekte, a košta oko 150 dolara.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , , , , ,