ePlaneta

Truth Social: potpuna katastrofa?

Truth Social i dalje nije u funkciji, šta se zapravo dešava?

PCPress.rs Image

Nova društvena mreža…već propala?

Kada je Donald Tramp najavio novu društvenu mrežu svi su očekivali veliku ekspanziju mreže i puno aktivnosti Donalda Trampa. U prvo vreme se činilo da će Truth Social ličiti na Twitter i da će biti jedno veoma zabavno mesto. Koliko se čekalo na ovu mrežu govori i podatak da je to bila najpreuzimanija aplikacija kada se pojavila. Međutim i nakon nekoliko meseci ova mreža ne funkcioniše.

Već u samom početku su se javili problemi sa registracijom. Zatim nije bila dostupna na Android telefonima a ni mnogima izvan Amerike koji su želeli da imaju nalog. Donalda Trampa nema a nema ni priče koja prati fijasko ove mreže.

Stručnjaci širom sveta su zbunjeni „sklepanošću“ ove društvene mreže. Sama mreža ima brojne tehničke probleme koji se nikako nisu očekivali a koje se mogu posmatrati kao početničke. Kako je u samu mrežu uloženo mnogo para niko nije očekivao da će se takvi problemi javiti. Sa druge strane, aplikacija nije dostupna i dalje nakon par meseci mnogim korisnicima niti su otvoreni svi nalozi koji su podneli zahtev. Dakle, reč je o potpunoj katastrofi.

Sa druge strane, niko se još uvek ne usuđuje da kaže da je reč o jednoj katastrofi shodno nepredvidivim reakcijama Donalda Trampa. Jedan deo stručnjaka i dalje smatra da je reč o marketing triku i da Donald zna šta tačno radi i ako se na prvi pogled to ne čini tako.

Ipak se stiče utisak da je zaista reč o katastrofi.

Izvor: BBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,