Top50 Glas publike

Tubi TV sada stream-uje i TV program uživo

Jedna od najpopularnijih alternativa komercijalnim streaming servisima, Tubi TV, dobija novu funkciju. Naime, ovaj besplatni streaming servis, koji se finansira isključivo putem reklama, u ponudi sada ima i više od 55 TV kanala koji emituju vesti uživo.

tubi

U ponudi se nalaze TV kanali iz najvećih svetskih izvora, kao što su NBC, Fox ili Bloomberg, poznate TV stanice koje 24h emituju informacije o vremenu, kao i lokalni (američki) TV kanali sa vestima.

Za one koji nisu čuli za Tubi, u pitanju je streaming servis koji ima nekoliko desetina hiljada filmova, serija i dokumentarnih emisija, potpuno besplatnih za gledanje. U njihovoj ponudi nalaze se filmski klasici, ali i filmovi koji su stari tek nekoliko godina. Ovaj servis je dostupan i kod nas, a moguće ga je gledati direktno iz browser-a ili putem aplikacije na telefonu ili smart televizoru.

Ako ste se uplašili da će vas Tubi TV „smoriti“ kao domaći TV kanali, na kojima ima više reklama nego korisnog sadržaja, ne morate da brinete. U SAD-u i Evrop-i, Tubi ima reklamni blok dužine dva minuta na svakih pola sata. Međutim, u našim uslovima, kada Tubi pokrenete sa neke IP adrese u Srbiji, nećete uopšte videti reklame, verovatno što one nisu namenjene za naše područje. U svakom slučaju, ovo je servis koji vredi probati, a možete ga pogledati ovde.

Izvor: Betanews

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,