ASUS ROG Flow

Tuck: Film “Uhvati ritam 3” u domaćim bioskopima od 30. septembra, u 3D tehnologiji

Luk (Malambri) je siroče  koje postaje ulični igrač. Očajnički želi da ga ne izbace iz jedinog doma za koji zna, stovarišta u Njujorku, koje je raj za mlade igrače širom sveta. Njegova porodica, sačinjena od mladih igrača, zove se „Kuća Pirata“.

Kako bi opstali, moraju da pobede dugogodišnje rivale, „Kuću Samuraja“, na narednom svetskom takmičenju, gde se najbolje plesne grupe nadmeću za vrednu novčanu nagradu. Kako bi angažovao nove talente da se pridruže „Piratima“ i pomignu im da osvoje takmičenje, Luk kreće u potragu. Pronalazi dva igrača, kakva mu trebaju. Natali, misterioznu uličnu plesačicu i Musa, pomoćnika komičara, iz drugog dela ove filmske franšize, koji je sada brucoš na Njujorškom Univerzitetu.

Natali krije tajnu, za koju ni Luk ne zna, koja preti da ugrozi njihovu romansu i sve što su „Pirati“ postigli. Osmislili su ubistvenu koreografiju, koju im „Samuraji“ kradu. Kako vreme odmiče, Mus se obraća svojoj bivsoj grupi, MSA, za pomoć. Mogu li „Pirati“ i MSA, u poslednji čas oformiti ekipu? Da li će nova koreografija biti dovoljno dobra da pobede trenutno najbolje plesače na svetu?

Film “Uhvati ritam 3” (Step Up 3D) je režirao Džon M. Ču, a glavne uloge igraju  Adam Sevani, Alison Stoner i Rik Malambri.

Izvor: Tuck Vision

 

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,