ASUS ROG Flow

Tuck: “Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor” u 3D tehnologiji od sutra u bioskopima

Filmovi “Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3D” i “Salt” 05. avgusta biće na redovnom bioskopskom repertoaru, u bioskopima Tuckwood Cineplex, Roda, Dom Sindikata, Kolosej i Ster Cinemas.

“Kao pas i mačka: Osveta Kiti Galor 3D”

U prastaroj borbi između mačaka i pasa, jedna poludela mačkica otišla je predaleko. Kiti Galor, nekada agent mačije špijunske organizacije MIJAU, odvojila se i skovala đavolski plan, da pokori ne samo svoje pseće neprijatelje, već i svoje bivše mačije drugove i osvoji svet. Suočeni sa pretnjom bez presedana, mačke i psi će morati da udruže snage, po prvi put u istoriji kako bi spasili sebe, svoje vlasnike i čitav svet. Ova komedija obećava pun doživljaj, jer kombinuje  glumce i kompjutersku animaciju, u najnovijoj 3D tehnologiji. Vreme je da leti krzno!

Ovu porodičnu avanturu režirao je Bred Pejton, a glasove glavnim junacima pozajmili su Bet Midler, Kris O’Donel, Džek Mekbrajer, Kristina Aplgejt, Šon Hejz.

“Salt”
Kao agent CIA, Evelin Salt (Žoli) položila je zakletvu da će časno služiti svojoj zemlji. Njena lojalnost biće dovedena u pitanje  kada biva optužena za špijunažu, u korist Rusije. Tada Saltova pocinje borbu, koristeći sve svoje veštine i iskustvo tajnog agenta, kako bi izbegla hapšenje i dokazala istinu. Napetost sve vise raste, jer njeni napori da dokaže nevinost još više produbljuju sumnju. Dok se trka za otkrivanje njenog pravog identiteta nastavlja, postavlja se jedino pitanje: “Ko je Salt?”

Pored Anđeline Žoli, glavne uloge tumače Liv Šrajber i Čivitel Edžiofor, a reditelj ovog savremenog špijunskog trilera je Filip Nojs.

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,